0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
δηλαδη εχουμε συναντηση στης 10:00
Κ για να μην ξεχνιομαστε :ohyes:Οι συμμετεχοντες στο Track Day της Τριτης 25 Μαρτηειναι οι εξεις:1..El Presidente2..G.Bofforias3..Antouan4..Toumpas FZ15..Θεμης (Οχι..οχι ο γνωστος κ μη εξερεταιος Βορειος φιλος--αλλος.φιλαρακος με Hayabusa)6..KANARIUS 7..Noela8..Haritos 9..Yiannis10.Kostuono11.CAPOMAN12.FACTORINHO Super !!!Κ οπως προ-ειπα...Ε ε ε ε ε ε ε ε ε ε ρ ρ ρ ρ ρ ρ ε Γλεντια !!!
αυριο θα ειμαι αι εγω εκει να σας καμαρωσω .Νικο τι ωρα θα κατεβεις? θαναση -νασο πως το βλεπεται θα μπορεσεται?
Κ για να μην ξεχνιομαστε :ohyes:Οι συμμετεχοντες στο Track Day της Τριτης 25 Μαρτηειναι οι εξεις:1..El Presidente2..G.Bofforias3..Antouan4..Toumpas FZ15..Θεμης (Οχι..οχι ο γνωστος κ μη εξερεταιος Βορειος φιλος--αλλος.φιλαρακος με Hayabusa)6..KANARIUS 7..Noela8..Haritos 9..Yiannis10.Kostuono11.CAPOMAN12.FACTORINHO Super !!!
Παράθεση από: El Presidente στις Μάρτιος 17, 2008, 06:08:27 μμΚ για να μην ξεχνιομαστε :ohyes:Οι συμμετεχοντες στο Track Day της Τριτης 25 Μαρτηειναι οι εξεις:1..El Presidente2..G.Bofforias3..Antouan4..Toumpas FZ15..Θεμης (Οχι..οχι ο γνωστος κ μη εξερεταιος Βορειος φιλος--αλλος.φιλαρακος με Hayabusa)6..KANARIUS 7..Noela8..Haritos 9..Yiannis10.Kostuono11.CAPOMAN....(Special Guest!!)12.FACTORINHO&..(New Entry):13.Κωστ@ς Super !!!Προσθέστε και τον Κωστ@.
Κ για να μην ξεχνιομαστε :ohyes:Οι συμμετεχοντες στο Track Day της Τριτης 25 Μαρτηειναι οι εξεις:1..El Presidente2..G.Bofforias3..Antouan4..Toumpas FZ15..Θεμης (Οχι..οχι ο γνωστος κ μη εξερεταιος Βορειος φιλος--αλλος.φιλαρακος με Hayabusa)6..KANARIUS 7..Noela8..Haritos 9..Yiannis10.Kostuono11.CAPOMAN....(Special Guest!!)12.FACTORINHO&..(New Entry):13.Κωστ@ς Super !!!
Παιδιά να έρθω και εγώ ?
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι