0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
κατι πρεπει να κανουμε με αυτο εχω την εντυπωση οτι το μοντελο που εχω 06 πρεπει να ειναι το 40αρι ζιγκλερακι , καποια στιγμη πρεπει να το δω ομως
Α ναι?Το 40ρι εχεις Ανεστη?Μηπως να το δεις καποια στιγμη ..μπας και σωθουμε λιγο? Ωστοσο εμενα ειναι σκληρες οι αλλαγες κυριως απο πρωτη σε δευτερα και το αντιθετο και αυτο οταν ειναι κρυα η μηχανη..οταν ανεβασει κανονικες θερμοκρασιες μαλακωνουν ολες αισθητα!Σταλθηκε απο τα δαχτυλα μου μεσω tapatalk
Τι ακριβως να τροχισουμε?Σταλθηκε απο τα δαχτυλα μου μεσω tapatalk
Και κατι που παρατηρησα ακομη..στο διπλο σταντ οταν βαζω 1η με πατημενο συμπλεκτη ο πισω τροχος γυρναει και ξερω οτι ειναι φυσιολογικο ως ενα σημειο..ισως να ειναι φυσιολογικο να γυρναει και λιγο περισσοτερο με τους μπαρνετ..αλλα δεν νομιζω να ειναι φυσιολογικο να μην μπορω να τον σταματησω με το χερι ή με το ποδι!Εβγαλα την μανετα και εβγαλα το πιρακι λιγο ακομα προς τα εξω τοσο ωστε να μεγαλωσω την διαδρομη και να μην μου πατιναρει στον δρομο ομως (το δοκιμασα) γιατι καποτε το ειχα βγαλει πολυ και το μηχανακι πατιναρε..γυριζω το τσεκαρω ξανα και παλι δεν μπορουσα να σταματησω τον πισω τροχο!Στην οπισθεν με τα ποδια και μενα πανω δεν νοιωθω καμια ιδιεταιρη αντισταση βεβαια!..Ακουω λοιπον!Σταλθηκε απο τα δαχτυλα μου μεσω tapatalk
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι