0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημερα σε ολουςΠαρ'ολο που παρατηρησα οτι τα περισσοτερα μελη του φορουμ εχουν πολλες γνωσειςγυρω απο τις μηχανες, αποφασισα να γραψω όντας ασχετος ,γι'αυτο ομως και εχω μεγαλυτερηαναγκη απο έμπειρες συμβουλες.Εχω εναν Πηγασο του 2004 και πριν μερικες μερες πηγα τη μηχανη για σερβιςσε διαφορετικο συνεργειο απο αυτο που πηγαινα παντα λογω αλλαγης κατοικιας.Δεν αναφερω τα ονοματα τους γιατι γραφω πρωτη φορα και δεν ξερω αν ειναι δεοντολογικο.Μου πηρε 388 ευρω και τελικα πηγα και ηρθα 3 φορεςμεχρι να το "ρυθμισει σωστα" οπως ειπε και παλι η μηχανη δεν δουλευει σωστα.Αν καποιος μπορει να με συμβουλευσειπου μπορω να παω ωστε να μη με κλεβουν επειδη ειμαι ασχετος, θα του ειμαι ευγνωμων.Ευχαριστω προκαταβολικα
Αυτες ειναι οι τιμες της αντιπροσωπειας φιλε dodos.Εδω στη θεσσαλονικη ο Ερμιδης (αντιπρ. APRILIA) πηρε 160ευρω για σερβις των 7500κμ που δεν ειναι τιποτα αλλο απο λαδι , φιλτρο και ελεγχος μηχανης.
yeap... πες ποσα κλμ ειχες..τι του ζήτησες να σου κανει...τι σου έκανε..κτλ... ειχες καποιο πρόβλημα..??επίσης οι τιμές ποικιλλουν απο Αθηνα / Επαρχία... (συνήθως, όχι κανόνας..)...
μπεσ εκει που λεει συνεργεια να δεισ ποιοι ειναι εξουσιοδοτημενοι τησ απριλια και να πασ να ρωτασ τιμεσ πριν το δωσεισ για φτιαξιμο,ετσι κανω και γω που ειμαι ασχετοσ το ιδιο μοντελο εχουμε κιολασ.υπαρχουν και οι εμπειριεσ των παιδιων του σαιτ απο τα σερβισ,ψαξε λιγο το σαιτ και θα δεισ
Παράθεση από: ΙΜΜΟΡΤΑL στις Νοέμβριος 05, 2008, 03:53:36 μμμπεσ εκει που λεει συνεργεια να δεισ ποιοι ειναι εξουσιοδοτημενοι τησ απριλια και να πασ να ρωτασ τιμεσ πριν το δωσεισ για φτιαξιμο,ετσι κανω και γω που ειμαι ασχετοσ το ιδιο μοντελο εχουμε κιολασ.υπαρχουν και οι εμπειριεσ των παιδιων του σαιτ απο τα σερβισ,ψαξε λιγο το σαιτ και θα δεισΣε εναν απο αυτους το πηγα
Παράθεση από: ΣΩΤΟΣ στις Νοέμβριος 05, 2008, 03:55:28 μμΠαράθεση από: ΙΜΜΟΡΤΑL στις Νοέμβριος 05, 2008, 03:53:36 μμμπεσ εκει που λεει συνεργεια να δεισ ποιοι ειναι εξουσιοδοτημενοι τησ απριλια και να πασ να ρωτασ τιμεσ πριν το δωσεισ για φτιαξιμο,ετσι κανω και γω που ειμαι ασχετοσ το ιδιο μοντελο εχουμε κιολασ.υπαρχουν και οι εμπειριεσ των παιδιων του σαιτ απο τα σερβισ,ψαξε λιγο το σαιτ και θα δεισΣε εναν απο αυτους το πηγαΤο οτι ειναι εξουσιοδοτημένος ...δεν σημαινει και κάτι !!! Αναλυτική κατάσταση το τι έκανε στο μηχανακι ...σου έδωσε ???Τα χρήματα που έδωσες ειναι παρα πολλά ακόμα και για μεγάλο σέρβις !!!
Παράθεση από: saddle69 στις Νοέμβριος 05, 2008, 04:13:22 μμΠαράθεση από: ΣΩΤΟΣ στις Νοέμβριος 05, 2008, 03:55:28 μμΠαράθεση από: ΙΜΜΟΡΤΑL στις Νοέμβριος 05, 2008, 03:53:36 μμμπεσ εκει που λεει συνεργεια να δεισ ποιοι ειναι εξουσιοδοτημενοι τησ απριλια και να πασ να ρωτασ τιμεσ πριν το δωσεισ για φτιαξιμο,ετσι κανω και γω που ειμαι ασχετοσ το ιδιο μοντελο εχουμε κιολασ.υπαρχουν και οι εμπειριεσ των παιδιων του σαιτ απο τα σερβισ,ψαξε λιγο το σαιτ και θα δεισΣε εναν απο αυτους το πηγαΤο οτι ειναι εξουσιοδοτημένος ...δεν σημαινει και κάτι !!! Αναλυτική κατάσταση το τι έκανε στο μηχανακι ...σου έδωσε ???Τα χρήματα που έδωσες ειναι παρα πολλά ακόμα και για μεγάλο σέρβις !!! Μηπως μπορει τελικα καποιος να με συμβουλευσει για καποιο τιμιο συνεργειο?
Παράθεση από: ΣΩΤΟΣ στις Νοέμβριος 05, 2008, 04:18:53 μμΠαράθεση από: saddle69 στις Νοέμβριος 05, 2008, 04:13:22 μμΠαράθεση από: ΣΩΤΟΣ στις Νοέμβριος 05, 2008, 03:55:28 μμΠαράθεση από: ΙΜΜΟΡΤΑL στις Νοέμβριος 05, 2008, 03:53:36 μμμπεσ εκει που λεει συνεργεια να δεισ ποιοι ειναι εξουσιοδοτημενοι τησ απριλια και να πασ να ρωτασ τιμεσ πριν το δωσεισ για φτιαξιμο,ετσι κανω και γω που ειμαι ασχετοσ το ιδιο μοντελο εχουμε κιολασ.υπαρχουν και οι εμπειριεσ των παιδιων του σαιτ απο τα σερβισ,ψαξε λιγο το σαιτ και θα δεισΣε εναν απο αυτους το πηγαΤο οτι ειναι εξουσιοδοτημένος ...δεν σημαινει και κάτι !!! Αναλυτική κατάσταση το τι έκανε στο μηχανακι ...σου έδωσε ???Τα χρήματα που έδωσες ειναι παρα πολλά ακόμα και για μεγάλο σέρβις !!! Μηπως μπορει τελικα καποιος να με συμβουλευσει για καποιο τιμιο συνεργειο?Αν διαβάσεις ...τις σελίδες του ΑΒ θα δεις τουλάχιστον 3 -4 συνεργεία !!!Απο κεί και πέρα χρήσιμο και σκόποιμο θα ήταν να αναφερθείς στο τί ακριβώς έγινε στο μηχανάκι σου και επίσης και ποιος έκανε το σέρβις . Ετσι να ξέρουμε περι τίνος πρόκειται . Δεν συμφωνείς ???
καλημερα παιδια sos το μοτορι μου θελει γιατρο μενω αθηνα :srry:ξερει κανεις κανενα??
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι