0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
έτσι είναι το σύστημα τώρα...
Παράθεση από: GiannisV στις Ιανουάριος 16, 2007, 11:22:55 πμέτσι είναι το σύστημα τώρα...γιατί δεν βλέπω την photo?
Οκ τώρα, νομίζω ότι μπήκαν οι φωτό στις θέσεις τους.
Δυστυχώς οι φωτό δεν φαίνονται..
Παράθεση από: stako στις Ιούνιος 10, 2008, 01:15:31 μμΔυστυχώς οι φωτό δεν φαίνονται..Απο τις πολλές "μετακομίσεις" του site έχουν κατέβει κάποιες φωτό απο πάνω του. Θα προσπαθήσουμε να τις βρούμε και να τις ξαναβάλουμε.
φιλε athos να σου προτεινω και εγω τι εχω κανει και με βόλεψε μια χαρα (ταξιδακι ισπανια 7000χμ). καταρχην επειδη το gps δεν ειναι αδιαβροχο αμα βρεχει το μαζευεις, τουλαχιστον ετσι εκανα εγω. λοιπον απο πειραια πηρα σε ειδη ναυτιλιας στεγανο ανταπτορα περιπου 5 ευρω ο οποιος ακομα και τωρα χωρις προβλημα. Τραβηξα καλωδιο απο την ηδη υπαρχουσα παροχη (κατω αριστερα) κατω απο το τεποζιτο μεχρι το σημειο της κλειδαριας στο τιμονι. εκει αφου σύνδεσα τον ανταπτορα στο καλωδιο τον εβαλα διπλα στη κλειδαρια (ορθιο) οπου εχει κατι σιδερακια και τον εδεσα με πλαστικους σφηκτηρες (ετσι αποφευγεις τρύπες σε ταμπλο κτλ.).Επειδη ειναι ορθιος ο ανταπτορας δεν εχεις προβλημα με το βισμα να κουνιεται και τετοια. επισης εβαλα τη βαση του gps (με πατεντα παλι χωρις τρυπες) δεξια κατω και πισω απο τη ζελατινα. ετσι τα εχεις ολα κοντα και χωρις καλωδια να σε μπερδευουν και να ανεμιζουν. εννοειται κανενα προβλημα στη τροφοδοσια εν κινηση. ξερω οτι χρειαζονται φωτο με την πρωτη ευκαιρια θα βαλω. ελπιζω να βοηθησα!!
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι