0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
NTONTOS έγραψε:Σ'ευχαριστω για το λινκ. Το ειδα.Η αυξηση στροφων εγινε απο την στιγμη που μαζεψα τα κενα στο γκαζι, και μιλαμε για μιση στροφη στο παξημαδακι. Πως μπορει ο εγκεφαλος να επαθε εγκεφαλικο ???Επειτα πως εξηγειται αυτη η ανισοροπια στο μποτιλιαρισμα με λιγο ανοιγμα του γκαζιου.
NTONTOS έγραψε:Κι εγω πιστευω οτι εχω πεσει σε απορρυθμισμένο εγκέφαλο.Αληθεια πεστε μου κατι. Καθε ποσα χλμ ρυθμιζεται ο εγκεφαλος ??? Την μηχανη την τσεκαρεις στο axone σε καθε σερβις ????
Οι στροφες αυξανονται οταν η μηχανη σε μποτιλιαρισμα. υπο Κ.Σ και κατο απο 80βαθμ. οι στροφες ειναι λιγοτερες απο 2000. Οταν η θερμ. ειναι 80 τοτε αυτες ανεβαινουν μεχρι και 2500.
Από βδομάδα θα τον ξαναρρυθμίσει ο δόκτωρας και θα κάτσω να δω τι ακριβώς κάνει και δεν πρόκειται να φύγω αν δεν καταλάβω έστω τη λογική του! Κι αν καταλάβω εις βάθος, υπόσχομαι να προβώ σε σχετικό αναλυτικό ποστ!
Να σου πω κι εγώ?Πριν πας να σου ρυθμίσει ο Βασίλης, κάνε τον κόπο και κάψε την βενζίνη που έχεις και βάλε νέα ποσότητα από άλλο πρατήριο και ξανάδοκίμασε τα ίδια.Στο λέω γιατί και τις δυο περιπτώσεις τις συνάντησα και στον πήγασο και τώρα στο capo.Με ένα ξαναγέμισμα ως δια μαγείας εξαφανίστηκαν τα συμπτώματα. Σύμπτωση?
Είμαι σχεδόν σίγουρος (δεν ξέρω γιατί!) ότι απλά η "βίδα" θέλει... μισή στροφή δεξιά. Αλλά θα δειξω αυτοσυγκρατηση και δεν θα την αγγιξω, θα περιμένω να το κάνουμε "επισήμως" από βδομάδα...
Αφού θα πας που θα πας για ρύθμιση γιατί δεν την στρίβεις την ρημαδα να δεις και πως είναι και να έχεις κι άλλη μια εμπειρία στην ζωή σου? Κι αν δεις ότι δεν σου πήγε καλά την ξαναγυρνάς εκεί που ήταν! Προσοχή όμως!Μισή στροφή είναι ΠΟΛΥ!Πιο λίγο κάθε φορά, 1/4 πχ όχι 1/2Δοκίμασε και θα με θυμηθείς, αλλά όχι να μου λες μετά...........το χάλασα!
Παράθεση από: powerphot στις Μάρτιος 07, 2008, 11:52:07 μμΑφού θα πας που θα πας για ρύθμιση γιατί δεν την στρίβεις την ρημαδα να δεις και πως είναι και να έχεις κι άλλη μια εμπειρία στην ζωή σου? Κι αν δεις ότι δεν σου πήγε καλά την ξαναγυρνάς εκεί που ήταν! Προσοχή όμως!Μισή στροφή είναι ΠΟΛΥ!Πιο λίγο κάθε φορά, 1/4 πχ όχι 1/2Δοκίμασε και θα με θυμηθείς, αλλά όχι να μου λες μετά...........το χάλασα! Θ Α Τ Ο Π Ρ Α Ξ Ω !! Κι όπου βγει!!!!!![αν όμως καθηλωθώ στην πυλωτή, θα σε βάλω να με ρημουλκήσεις μέχρι τις 3 γέφυρες!!]
Παράθεση από: harlek στις Μάρτιος 08, 2008, 12:15:14 πμΠαράθεση από: powerphot στις Μάρτιος 07, 2008, 11:52:07 μμΑφού θα πας που θα πας για ρύθμιση γιατί δεν την στρίβεις την ρημαδα να δεις και πως είναι και να έχεις κι άλλη μια εμπειρία στην ζωή σου? Κι αν δεις ότι δεν σου πήγε καλά την ξαναγυρνάς εκεί που ήταν! Προσοχή όμως!Μισή στροφή είναι ΠΟΛΥ!Πιο λίγο κάθε φορά, 1/4 πχ όχι 1/2Δοκίμασε και θα με θυμηθείς, αλλά όχι να μου λες μετά...........το χάλασα! Θ Α Τ Ο Π Ρ Α Ξ Ω !! Κι όπου βγει!!!!!![αν όμως καθηλωθώ στην πυλωτή, θα σε βάλω να με ρημουλκήσεις μέχρι τις 3 γέφυρες!!] ΜΕΣΑ!
Το εχει ξανακανει και με επιτυχια..........
Εκτός κι αν μου τη δώσει και ξανακατέβω κάτω και τα κάνω όλα μούτι!
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι