0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εσείς το ξέρετε οτι δεν ισχύει η εγγύηση σας αν βάλετε οποιαδήποτε άλλη εξάτμιση εκτός απο αυτές τις aprilia;
Θα μπορούσα να βαλω τα μαμισια πανω αλλα μου ειπε ο μηχανικος οτι δε χρειαζεται!! Αμα δε βρω ακρη παντως θα τους κανω δυσφήμιση που θα τρέχουν και δε θα φτάνουν.
Παράθεση από: theok στις Ιούνιος 01, 2007, 03:29:07 μμΘα μπορούσα να βαλω τα μαμισια πανω αλλα μου ειπε ο μηχανικος οτι δε χρειαζεται!! Ποιός μηχανικός? Αυτός που σ΄έκαψε? Δεν μπορώ πραγματικά να καταλάβω, γιατί σε αντιμετώπισε έτσι. Αν δεν γούσταρε, ήθελε, μπορούσε να το φτιάξει, ας σου έλεγε φιλαράκο πάρτο και τράβα αλλού. Η αντιμετώπιση μου κάνει τρομερή εντύπωση, καθώς μου θυμίζει χωροφύλακα της aprilia, ενώ ξέρει πως η εξάτμιση και το φίλτρο, ΔΕΝ μπορούν να κολλήσουν τον κινητήρα.
Θα μπορούσα να βαλω τα μαμισια πανω αλλα μου ειπε ο μηχανικος οτι δε χρειαζεται!!
Μήπως, ήρθε η ώρα να ανοίξουμε μία μαύρη λίστα μηχανικών?
Παράθεση από: davide στις Ιούνιος 01, 2007, 09:13:11 μμΜήπως, ήρθε η ώρα να ανοίξουμε μία μαύρη λίστα μηχανικών? Δεν ανοίγεις καλύτερα μια λευκή λίστα, που θα είναι και μικρή ρε Davide ?
Παράθεση από: Byron στις Ιούνιος 01, 2007, 08:18:17 μμΠαράθεση από: theok στις Ιούνιος 01, 2007, 03:29:07 μμΘα μπορούσα να βαλω τα μαμισια πανω αλλα μου ειπε ο μηχανικος οτι δε χρειαζεται!! Ποιός μηχανικός? Αυτός που σ΄έκαψε? Δεν μπορώ πραγματικά να καταλάβω, γιατί σε αντιμετώπισε έτσι. Αν δεν γούσταρε, ήθελε, μπορούσε να το φτιάξει, ας σου έλεγε φιλαράκο πάρτο και τράβα αλλού. Η αντιμετώπιση μου κάνει τρομερή εντύπωση, καθώς μου θυμίζει χωροφύλακα της aprilia, ενώ ξέρει πως η εξάτμιση και το φίλτρο, ΔΕΝ μπορούν να κολλήσουν τον κινητήρα.Αν δεν έχεις πρόβλημα, δεν μας λες ποιος ήταν αυτός? Έτσι για να τον προτιμήσουμε την επόμενη φορά!
Ναι παιδιά, αυτός που με έκαψε μου είπε να μη φερω τις μαμίσιες εξατμίσεις γιατι μάλλον δε χρειάζεται... Δε θελω ακομα να πω ονοματα θα δω πως θα παει η υποθεση τις επομενες μερες. Και να φανταστείτε οτι πήγα μιλητός απο κολλητό φίλο που έχει συνεργείο, σε αυτό τον εξουσιοδοτημένο aprilia...
Αφού λοιπόν οποιοσδήποτε ΣΟΒΑΡΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ θα μπορεσει να στο τεκμηριωσει αυτό, τότε :1ον, καταγγελία στη γραμμή καταναλωτή (τηλ 1520, www.efpolis.gr), όπου προσπάθησε να εισαι όσο πιο αντικειμενικος γίνεται και τεκμηριωμένος.2ον, καταγγελία απευθείας στην Απρίλια ιταλία
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι