0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

*

theok

Να την χαιρόμαστε την aprilia hellas
« - : Ιούνιος 01, 2007, 01:33:45 μμ »
Παιδιά θέλω την γνώμη σας πάνω σε ένα θέμα αν σας είναι εύκολο. Αγόρασα tuono 06 τον 11/05 και απο νωρίς στα 800 χιλιόμετρα εμφάνισε πρόβλημα στο κύκλωμα λαδιού, δεν ανέβαζε πίεση και άναψε λαμπάκι. Υποτίθεται οτι το έφτιαξε ο Αρμακόλας αλλα εμφάνισε το ίδιο στα 4500 και εκτός απο το λαμπάκι της πίεσες, μπήκε σε safe mode και δεν ανέβαζε στροφές. Το μετέφερα σε άλλο συνεργείο και εκεί πάλι κάτι έγινε στο κύκλωμα λαδιού οπου είχε πιάσει πάλι γρέζι και το καθαρίσανε.

Στα 6400 όμως κόλλησε ο ένας κύλινδρος και το μηχανάκι βγάζει άσπρο καπνό απο την εξάτμιση. Το πάω σε εξουσιοδοτημένο για να περάσει εγγύηση και η aprilia αρνείται να δώσει εγγύηση επειδή έχω βάλει aftermarket εξάτμιση και φιλτροκούτι. Φυσικά στα 800χλμ όταν ακόμα το έστρωνα και άρχισε να έχει τα προβλήματα, ήταν εντελώς μαμά.

Εσείς το ξέρετε οτι δεν ισχύει η εγγύηση σας αν βάλετε οποιαδήποτε άλλη εξάτμιση εκτός απο αυτές τις aprilia;

*

merkouris

Απ: Να την χαιρόμαστε την aprilia hellas
« Απάντηση #1 - : Ιούνιος 01, 2007, 02:20:39 μμ »
 :sml1 :sml1 :sml1 οχι ρε φιλε τι να αυτα που λες!!!!!!κολλησε το μηχανακι αν ειναι δυνατον.οτι ισχυει αυτο με τις εξατμισεις ειναι αληθεια γιατι δεν εβαζες τις μαμα και να το πηγαινες?ποιος ειναι ο μηχανικος που δεν σου περναει το μηχανακι στην εγγυηση?

*

Αποσυνδεδεμένος Byron

• 2576
  • Φύλο: Άντρας
  • Αντιδράσεις: +13
« Απάντηση #2 - : Ιούνιος 01, 2007, 02:32:21 μμ »
Εσείς το ξέρετε οτι δεν ισχύει η εγγύηση σας αν βάλετε οποιαδήποτε άλλη εξάτμιση εκτός απο αυτές τις aprilia;

Όλες οι εταιρείες μπορούν να βρούν κάποιο παράθυρο, για να βγούν από πάνω. Όποιο βιβλιο εγγύησης και αν δεις (αυτοκινήτου ή μοτοσυκλέττας) αναφέρει οτι η χρήση μη πιστοποιημένων εξαρτημάτων, μπορεί να ακυρώσει την εγγύηση.
Αυτό που δεν κατάλαβα ρε Theo είναι γιά ποιό λόγο δεν το πήγες στον Αρμακόλα που ήξεραν από την αρχή ότι το μηχανάκι είχε πρόβλημα με την τρόμπα.

Δεν θα μπορούσε να σου πει τίποτα, καθώς είχε διάγνωσει την βλάβη. με λάθος τρόπο πιθανόν, αλλά ήξερε ότι υπήρχε πρόβλημα. Πάς σε κάποιον που δεν σε έχει ξαναδεί, και ούτε ξέρει τίποτα για το παρελθόν της μηχανής, και το αποτέλεσμα είναι να σε σκίσει κανονικά, καθώς αν κατάλαβα καλά η απάντηση ήρθε απ΄την aprilia και όχι απ΄τον ίδιο.

Μακάρι να ξεμπερδέψεις φίλε.  :(

*

theok

« Απάντηση #3 - : Ιούνιος 01, 2007, 03:29:07 μμ »
Θα μπορούσα να βαλω τα μαμισια πανω αλλα μου ειπε ο μηχανικος οτι δε χρειαζεται!! Αμα δε βρω ακρη παντως θα τους κανω δυσφήμιση που θα τρέχουν και δε θα φτάνουν.

Βύρωνα ο Αρμακόλας δε μου γέμισε το ματι οταν πηγα εκει στο πρωτο service. Ασε που υποτίθεται οτι το έφτιαξε το πρόβλημα με το κύκλωμα του λαδιού και στα 4500 εκανε παλι τα ιδια.

*

Αποσυνδεδεμένος Byron

• 2576
« Απάντηση #4 - : Ιούνιος 01, 2007, 08:18:17 μμ »
Θα μπορούσα να βαλω τα μαμισια πανω αλλα μου ειπε ο μηχανικος οτι δε χρειαζεται!! Αμα δε βρω ακρη παντως θα τους κανω δυσφήμιση που θα τρέχουν και δε θα φτάνουν.

Ποιός μηχανικός? Αυτός που σ΄έκαψε?
 Δεν μπορώ πραγματικά να καταλάβω, γιατί σε αντιμετώπισε έτσι. Αν δεν γούσταρε, ήθελε, μπορούσε να το φτιάξει, ας σου έλεγε φιλαράκο πάρτο και τράβα αλλού.
Η αντιμετώπιση μου κάνει τρομερή εντύπωση, καθώς μου θυμίζει χωροφύλακα της aprilia, ενώ ξέρει πως η εξάτμιση και το φίλτρο, ΔΕΝ μπορούν να κολλήσουν τον κινητήρα.
Πολύ περισσότερο απ΄την στιγμή που υπήρχε ιστορία ενδείξεων βλάβης απ΄την αρχή.

Θοδωρή μακάρι να πάνε όλα καλά, αλλά έχε υπ΄όψη σου ότι νομικά είναι κατοχυρωμένοι.
Πραγματικά εύχομαι να βρεθεί μια ικανοποιητική λύση.

*

Αποσυνδεδεμένος apriliabikers.gr

• 17379
  • Αντιδράσεις: +16
« Απάντηση #5 - : Ιούνιος 01, 2007, 08:25:51 μμ »
Θα μπορούσα να βαλω τα μαμισια πανω αλλα μου ειπε ο μηχανικος οτι δε χρειαζεται!!

Δεν μπορώ πραγματικά να καταλάβω, γιατί σε αντιμετώπισε έτσι. Αν δεν γούσταρε, ήθελε, μπορούσε να το φτιάξει, ας σου έλεγε φιλαράκο πάρτο και τράβα αλλού.
Η αντιμετώπιση μου κάνει τρομερή εντύπωση, καθώς μου θυμίζει χωροφύλακα της aprilia, ενώ ξέρει πως η εξάτμιση και το φίλτρο, ΔΕΝ μπορούν να κολλήσουν τον κινητήρα.

Αν δεν έχεις πρόβλημα, δεν μας λες ποιος ήταν αυτός? Έτσι για να τον προτιμήσουμε την επόμενη φορά!

*

davide

« Απάντηση #6 - : Ιούνιος 01, 2007, 09:13:11 μμ »
Μήπως, ήρθε η ώρα να ανοίξουμε μία μαύρη λίστα μηχανικών?  :thnk:

*

bckat

« Απάντηση #7 - : Ιούνιος 01, 2007, 09:34:30 μμ »
NAI! NAI! NAIAIAIAIAIAIAIAI!!!!!!!!!!!!!!!!!  :psdof: :psdof: :psdof:

*

Αποσυνδεδεμένος Byron

• 2576
« Απάντηση #8 - : Ιούνιος 01, 2007, 10:24:34 μμ »

Δεν ανοίγεις καλύτερα μια λευκή λίστα, που θα είναι και μικρή ρε Davide ?

*

davide

« Απάντηση #9 - : Ιούνιος 01, 2007, 10:26:07 μμ »

Δεν ανοίγεις καλύτερα μια λευκή λίστα, που θα είναι και μικρή ρε Davide ?

Δεν έχεις και άδικο!  :D

*

theok

Απ: Απ: Να την χαιρόμαστε την aprilia hellas
« Απάντηση #10 - : Ιούνιος 01, 2007, 10:41:07 μμ »
Θα μπορούσα να βαλω τα μαμισια πανω αλλα μου ειπε ο μηχανικος οτι δε χρειαζεται!!

Αν δεν έχεις πρόβλημα, δεν μας λες ποιος ήταν αυτός? Έτσι για να τον προτιμήσουμε την επόμενη φορά!

Ναι παιδιά, αυτός που με έκαψε μου είπε να μη φερω τις μαμίσιες εξατμίσεις γιατι μάλλον δε χρειάζεται... Δε θελω ακομα να πω ονοματα θα δω πως θα παει η υποθεση τις επομενες μερες. Και να φανταστείτε οτι πήγα μιλητός απο κολλητό φίλο που έχει συνεργείο, σε αυτό τον εξουσιοδοτημένο aprilia...

*

yannis_k76

« Απάντηση #11 - : Ιούνιος 02, 2007, 01:45:13 πμ »
Βενζινοκινητήρας εσωτερικής καύσης δεν εχει κολλήσει ποτέ στα χρονικά, επειδή αλλάχθηκε εξάτμιση και φίλτρο. Απλά: ΔΕΝ γινεται. Αν, λέμε ΑΝ, αυτη την αιτιολογία σου πασάρουν, τότε προώθησε την περίπτωση σου να μπει στο βιβλίο των ρεκορ γκίνες. Νομιζω θα εισαι ο πρωτος στο κόσμο.
Αφού λοιπόν οποιοσδήποτε ΣΟΒΑΡΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ θα μπορεσει να στο τεκμηριωσει αυτό, τότε :
1ον, καταγγελία στη γραμμή καταναλωτή (τηλ 1520, www.efpolis.gr), όπου προσπάθησε να εισαι όσο πιο αντικειμενικος γίνεται και τεκμηριωμένος.
2ον, καταγγελία απευθείας στην Απρίλια ιταλία
3ον, μπες σε όποιο φορουμ βρεις, και ΞΕΝΑ, και χώσε. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΗΝΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

*

Αποσυνδεδεμένος apriliabikers.gr

• 17379
  • Αντιδράσεις: +16
Απ: Απ: Να την χαιρόμαστε την aprilia hellas
« Απάντηση #12 - : Ιούνιος 03, 2007, 02:55:57 μμ »
Ναι παιδιά, αυτός που με έκαψε μου είπε να μη φερω τις μαμίσιες εξατμίσεις γιατι μάλλον δε χρειάζεται... Δε θελω ακομα να πω ονοματα θα δω πως θα παει η υποθεση τις επομενες μερες. Και να φανταστείτε οτι πήγα μιλητός απο κολλητό φίλο που έχει συνεργείο, σε αυτό τον εξουσιοδοτημένο aprilia...

Αφού λοιπόν οποιοσδήποτε ΣΟΒΑΡΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ θα μπορεσει να στο τεκμηριωσει αυτό, τότε :
1ον, καταγγελία στη γραμμή καταναλωτή (τηλ 1520, www.efpolis.gr), όπου προσπάθησε να εισαι όσο πιο αντικειμενικος γίνεται και τεκμηριωμένος.
2ον, καταγγελία απευθείας στην Απρίλια ιταλία

Στην περίπτωση που κάνεις τα παραπάνω που σου πρότεινε ο φίλος Γιάννης, και όλο το θέμα έχει πάρει την "κανονική" και νόμιμη οδό της καταγγελίας να είσαι σίγουρος ότι μπορείς μετά να γράψεις εδώ όλες τις λεπτομέρειες και τα στοιχεία του "δράστη" χωρίς κανένας να σου πει τίποτα!

*

GFiotakis

« Απάντηση #13 - : Ιούνιος 04, 2007, 03:40:14 πμ »
κραχτε τους λεμε ...οποιοι και αν ειναι ....δεν βαζουν αλιως μυαλο

*

GFiotakis

« Απάντηση #14 - : Ιούνιος 05, 2007, 07:13:31 μμ »
Με τον Δημητρη που μιλησα σημερα ....(τον μαστορα που παω για σερβις το μηχανακι) μου ειπε πως αυτο δεν γινετε ….να μην δεχτει την εγγυηση λογο αλλαγης εξατμισης …σε καμια περιπτωση
Μου ειπε πως δυο πραγματα συμβαινουν ….
Α) ο μαστορας βαριοτανε –φοβοτανε να ανοιξει τον κινητηρα του touono  (γιατι ειναι δυσκολος) και μαλιστα τα λεφτα που περνουν απο αυτη την εργασια απο την aprilia λογο εγγυησης ειναι πολυ λιγοτερα απο αυτα που περνουν κανονικα
Β) ο φιλος σου δεν λεει ολη την αληθεια

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Αρχική Σελίδα Όροι Χρήσης