0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σύστασις ΝΕΑΣ apriliaνής δύναμης στην Αλεξανδρούπολη με προσέλευση εκλεκτών μοτοριών, Pegaso Trail - Γιάννης και Tuono - Γιάννης....Στη συνάντηση παρευβρέθει και το μέλος Chris...(αυτόε βρε ο Leader) που έκαναε αισθητή την παρουσία του στην Αλεξανδρούπολη, γνωρίζοντας τους Ζητάδες και πιάνοντας φιλίες και συναγονίζομενος στον ήχο της εξατμίσεως τους Hαrleaδες...Δυστυχώς λοιποί Aprilianοι με Capo+tuono+Sxv-Rxv δεν κατάφεραν να παραστούν, άλλά....ΕΓΩ ΒΡΗΚΑ ΤΗ ΧΑΡΑ ΜΟΥ, στρώνουν μηχανές ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΡΕΑ....
Παράθεση από: Themis στις Ιούνιος 11, 2007, 12:29:36 μμΣύστασις ΝΕΑΣ apriliaνής δύναμης στην Αλεξανδρούπολη με προσέλευση εκλεκτών μοτοριών, Pegaso Trail - Γιάννης και Tuono - Γιάννης....Στη συνάντηση παρευβρέθει και το μέλος Chris...(αυτόε βρε ο Leader) που έκαναε αισθητή την παρουσία του στην Αλεξανδρούπολη, γνωρίζοντας τους Ζητάδες και πιάνοντας φιλίες και συναγονίζομενος στον ήχο της εξατμίσεως τους Hαrleaδες...Δυστυχώς λοιποί Aprilianοι με Capo+tuono+Sxv-Rxv δεν κατάφεραν να παραστούν, άλλά....ΕΓΩ ΒΡΗΚΑ ΤΗ ΧΑΡΑ ΜΟΥ, στρώνουν μηχανές ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΡΕΑ.... Ξέρω τώρα εσύ επίτηδες τα κάνεις αυτά για να μας κάνεις να ανέβουμε επάνω ε?
έλα ...''τό`χεις..τό`χεις''...καλά αμα ανέβεις εσύ θα πάρουν και τους κουβάδες τους zorz+mastoras...χώραι που είναι και ο pakis φαντάρος εδώ...και λοιποί Σαλονικείς.... Υ.Γ.θα φάμε και γάμπαρι-σαγανάκι σπεσιαλ...
Παράθεση από: Themis στις Ιούνιος 11, 2007, 12:57:57 μμέλα ...''τό`χεις..τό`χεις''...καλά αμα ανέβεις εσύ θα πάρουν και τους κουβάδες τους zorz+mastoras...χώραι που είναι και ο pakis φαντάρος εδώ...και λοιποί Σαλονικείς.... Υ.Γ.θα φάμε και γάμπαρι-σαγανάκι σπεσιαλ... Πρόσεξε γιατί αμα ανέβω ΔΕΝ θα ανέβω μόνος μου!
Καλά ρε gypsy με γαπαρο σαχανάκι θα τη βγάλεις................. Αμα ρε κιοφτέ ανεβούμε με το Ζοζέ θα γεμίσει η Αλεξανδρούπολη κυλίνδρους........... από ταβέρνα κυνηγών και πάνω άσε που τώρα τελευταία ο λεγάμενος είναι και υποδιευθυντής............ και άν δεν έχει σερβιτόρο πάνω από το κεφάλι του κάτι παθαίνει
Κανενα νεο απο το μετωπο?
Παράθεση από: makis στις Ιούνιος 15, 2007, 02:21:21 μμΚανενα νεο απο το μετωπο?η αλήθεια είναι ότι πλακώσανε οι ζέστες και....κανομεν την παλαβή.....
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι