0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γειά χαρά. Έχεις σκεφτεί καθόλου για κάγκελα; Στο δικό μου έχω βάλει της hepco & becker. Σου στέλνω mail με photo αν θέλεις
Θα πω και μια ιστοριούλα πριν προλάβεται να μου πείτε ότι χαλάνε την εικόνα της μηχανής..... Από τις 8 Αυγούστου 2005 που κυκλοφόρησα το strada έψαχνα κάγκελα ή μανιτάρια. Καινούργιο μοντέλο και φυσικά δεν έβρισκα τίποτα. Στις 15 Μαίου 2006 είχα μια πτώση με μικρή ταχύτητα από το πουθενά (η μισή μ@@@κία δική μου) και καταλήγω στο νοσοκομείο με ένα σπάσιμο και 4 ραγίσματα στα μετατάρσια του αριστερού ποδιού ( τα dainese scout που φόραγα μου σώσανε το πόδι). Αποτέλεσμα 4 ημέρες στο νοσοκομείο μέχρι να ξεπρηστεί το πόδι και μετά ΑΚΙΝΗΤΟ για 20 μέρες. Σηκώθηκα από το κρεβάτι γύρω στις 20 Ιουνίου. Το γαμώτο της υπόθεσης είναι ότι στο νοσοκομείο μου φέρνουν το ΜΟΤΟ τεύχος 15/5/2006 (αμετανόητος, αλλά που να δείτε την φάτσα του γιατρού όταν είδε το περιοδικό )όπου στην δεύτερη σελίδα έιχε διαφήμιση της ηλιοφίλ για τα συγκεκριμένα κάγκελα. Σϊγουρα με τα κάγκελα θα είχα μικρότερη ζημιά( η ζημιά έγινε διότι σύρθηκα με το πόδι μαγκωμένο μεταξύ λεβιέ ταχυτήτων και μαρσπιέ) Οπότε παιδιά αφήστε τα σχόλια περί ομορφιάς και κοιτάξτε την ασφάλεια σας
Σύμφωνοι. Για αυτό τον λόγο έβαλα κάγκελα που βγαίνουν μπροστά και έξω και όχι να γυρίζουν προς τα πίσω και να καλύπτουν τα καπάκια και μέρος της μηχανής. Στην περίπτωσή μου το κενό που δημιουργούν τα κάγκελα θα με είχε προστατεύσει (προσωπική εκτίμηση και συμπέρασμα μετά από συζήτηση με πιο έμπειρους μοτοσυκλετιστές)
.....αλλά απο ότι καταλαβαίνω τα μόνα μανιτάρια που μπορεί να καταφέρω να βρώ ειναι αυτά που θα φυτρώσουν απο μόνα τους αν παρατήσω το μηχανάκι στην αυλή σε ιδανικές συνθήκες ηλιοφάνειας και υγρασίας για αρκετό καιρο!!! σωστα????
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι