Αρχική
Forum
Βοήθεια
Gallery
Σύνδεση
APRILIA BIKERS HELLAS
Aprilia 650cc - 50cc Motorcycles
Pegaso Trail / Strada / Factory
Τι λαστιχα προτεινετε??
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες: [
1
]
2
3
4
5
...
11
Κάτω
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
elli_s
Τι λαστιχα προτεινετε??
«
- :
Σεπτέμβριος 14, 2007, 11:49:50 μμ »
αν δε κανω λαθος το STRADAκι μας φοραει Pirelli Diablo....ηρθε η ωρα να τα αλλαξω και δεν ξερω τι να κανω...να βαλω τα ιδια?
κοιταω και Avon (δεν εχω ακουσει καλα λογια), Metzeler και Michelin.φυσικα ολοι εχουν κατι να σου προτεινουν....εσεις τι λετε?ειστε ευχαριστημενοι απο τα pirelli???νομιζω οτι στην βροχη δεν την παλευουν πολυ...απο τιμες πρεπει να κυμαινονται στα ιδια....ισως πιο ακριβες οι δυο τελευταιες....
τι γνωμη εχετε???
Καταγράφηκε
mariosvass
Απ: Τι λαστιχα προτεινετε??
«
Απάντηση #1 - :
Σεπτέμβριος 15, 2007, 05:32:37 μμ »
Επειδη πριν 2 μηνες αλλαξα το μπροστινο λαστιχο και το ψιλοεψαξα το θεμα,για το δεικτη ταχυτητας που εχει το strada υπαρχουν δυο επιλογες.Η μια ειναι αυτα που φοραει και η αλλη Bridgestone.Ο λαστιχας μου προτεινε τα diablo ως πιο μαλακα και φθηνα.Για Avon και Michelin μου ειπε οτι η γκαμα τους ξεκινα με ψηλοτερο δεικτη ταχυτητας και δε ζεσταινονται ευκολα
Καταγράφηκε
RSVF
«
Απάντηση #2 - :
Σεπτέμβριος 16, 2007, 12:42:14 πμ »
Pirelli με κλειστα ματια και ας ειναι σε ποδηλατο τα λαστιχα κρατανε μην δοκιμασεις τιποτα αλλο δεν αξιζει.
Και καλα στριξιματα
Καταγράφηκε
elli_s
«
Απάντηση #3 - :
Σεπτέμβριος 16, 2007, 02:13:56 πμ »
τα diablo καλα ηταν αλλα δε μπορω να πω οτι ζεσταινονται γρηγορα...κι εγω εχω το κακο συνηθειο και φευγω γρηγορα και νευρικα!!!και κινουμαι αρκετα μεσα σε κινηση σα ζουζουνι!!!
τι γνωμη εχετε για το πατημα του?μηπως να του βαλω λιγο πιο μεγαλο μπροστα να παταει καλυτερα?120/70/17?αντι για 110?
το οικονομικο δεν ξερω αν πρεπει να με απασχολησει...αφου στανταρ το 300αρι το εχω οποια και να παρω οποτε...
εχω προβληματιστει παντως αρκετα!!!
Καταγράφηκε
Thanasis
«
Απάντηση #4 - :
Σεπτέμβριος 19, 2007, 09:33:35 πμ »
Στα πόσα χιλιόμετρα τα αλλάζεις;
Καταγράφηκε
elli_s
«
Απάντηση #5 - :
Σεπτέμβριος 19, 2007, 11:49:06 πμ »
τα αλλαξα στα 18+000. αλλα να σας πω...ηταν εντελως καραφλα...ειχαν βγει τα λινα!!!εβαλα κατι michelin τα οποια ειναι πιο μαλακα.....θα δειξει αν και προς το παρον χαιρομαι γιατι οταν παταω φρενο σταματαει σταθερα!!!χιχι
«
Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 19, 2007, 11:52:39 πμ από elli_s
»
Καταγράφηκε
dreamwalker
«
Απάντηση #6 - :
Σεπτέμβριος 19, 2007, 12:18:55 μμ »
ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ DIABLO
Καταγράφηκε
Thanasis
«
Απάντηση #7 - :
Σεπτέμβριος 20, 2007, 09:17:36 πμ »
Πως γίνεται και τα δικά μου με 20000χλμ δεν έχουν φθαρεί ακόμα (έχουν πέλμα αλλά γλιστράνε, μάλλον επειδή σκλήρηναν). Τί πίεση βάζεις;
Είχα δει ένα strada στο δρόμο με τα Pirelli MT 60 RS Corsa για τα οποία ενδιαφέρομαι κι' εγώ, αλλά δεν μπόρεσα να ρωτήσω. Μήπως ξέρει κανένας να μου πει;
Καταγράφηκε
dreamwalker
«
Απάντηση #8 - :
Σεπτέμβριος 20, 2007, 09:58:35 πμ »
Φίλε άλλαξε τα. Έχουν κοκαλιάσει, για αυτό γλιστράνε.
Καταγράφηκε
yannis650
«
Απάντηση #9 - :
Σεπτέμβριος 20, 2007, 11:32:33 πμ »
Και εγώ πιστεύω οτι τα Diablo ταιριάζουν γάντι σε αυτή τη μηχανή και για τη χρήση που προορίζεται. Αν πάντως κάποιος θέλει ακόμα καλύτερη απόδοση (αλλά με μικρότερη διάρκεια ζωής) υπάρχουν και τα Diablo Corsa.
Καταγράφηκε
Contes di Zante
233
Φύλο:
Μοντέλο μηχανής: multistrada 1200s και beverly 350
Αντιδράσεις:
+5
«
Απάντηση #10 - :
Σεπτέμβριος 23, 2007, 10:26:13 πμ »
Εγώ θα συμφωνήσω την elli_s (Έλλη?). Πολύ καλά τα diablo αλλά εξαρτάται την χρήση που κάνει ο καθένας αλλά και τους δρόμους που οδηγεί.
Προσωπικά τα περισσότερα χιλιόμετρα τα κάνω σε στενούς, ΓΛΙΣΤΕΡΟΥΣ δρόμους με στροφές των 40-80χλμ...κάτσε και περίμενε τα diablo να ζεσταθούν. Αντίθετα όταν παίρνω τα βουνα (βουνά!) κατεβαίνοντας πλέον το λάστιχο είναι ΚΟΡΥΦΗ.
Εϊμαι και εγώ στο ψάξιμο για λάστιχα και σκέφτομαι για τα scorpion sync. Χωρίς να έχω γνώση περι ελαστικών θεωρώ ότι είναι πιο κατάλληλο για τις συνθήκες που οδηγώ δηλαδή σε γλιστερούς, με συνεχείς στροφές δρόμους χαμηλής ταχύτητας.
Θα ήταν χρήσιμο όποιος έχει προβεί σε αλλαγή ελαστικών να γράψει τις εντυπώσεις του αλλά μόνο από προσωπική πείρα και ίσως απο μηχανάκια της ίδιας κατηγορίας. Μπορεί τα diablo να είναι τέλεια για tuono και άλλες ταχύτητες αλλά για το strada?
Νομίζω ότι ο
Μητσάρας
είχε γράψει καλά λόγια και για τα qualifier της dunlop άν και είναι ίδιας κατηγορίας με τα diablo
Καταγράφηκε
διονύσης K
έλα να πάμε στο νησί...το (multi)strada μου εγώ και 'σύ!!
elli_s
«
Απάντηση #11 - :
Σεπτέμβριος 23, 2007, 06:02:58 μμ »
σας ειπα οτι εβαλα
Michelin Pilot Road 2
???ειναι πολυ καλα για βροχες και μπορω να πω οτι μεχρι τωρα στους δρομους της αθηνας πανε καλα....εντυπωσεις σε κανα μηνα ...
Καταγράφηκε
dimogrec
«
Απάντηση #12 - :
Σεπτέμβριος 23, 2007, 07:42:27 μμ »
Μεγια τα λαστιχα elli_s & καλες βολτες. Σιγουρα αφου τα προηγουμενα ηταν φθαρμενα αυτα θα σου φανουν πολυ καλυτερα. Ποσο τα πηρες απο περιεργια
Προσωπικα εχω κανει 7000χλμ κ τα Diablo μου φαινονται αρκετα καλα. θελουν λιγη ωρα να ζεσταθουν κ σ'αυτο το διαστημα θελουν προσοχη αλλα μετα κ σε καλη ασφαλτο τα νιωθω πολυ σιγουρα. Εχω προσεξει ομως καποιες επιφανιακες ρωγμες στα πλαϊνα του μπροστινου παραληλα με το στεφανι. Σε ενα ιταλικο forum διαβασα οτι το φαινομαινο ειναι αρκετα συχνο κ μαλλον οφειλεται στη χαμηλη πιεση που προτινει η Aprilia. Aληθεια εσεις βαζετε διαφορετικη πιεση απο αυτη του κατασκευαστη?
Εγω απ'οτι θυμαμαι ειμαι 2,0 μπροστα & 2,1 πισω.
Καταγράφηκε
elli_s
«
Απάντηση #13 - :
Σεπτέμβριος 24, 2007, 01:36:45 πμ »
αυτες τις ρωγμες τις ειχαν και τα δικα μου....!!!βεβαια εγω ειχα 20000χλμ.αυμφωνω οτι τα diablo σε καλη ασφαλτο εχουν σιγουρια αλλα δυστυχως δεν ειναι και πολυ συχνο το φαινομενο εδω στο ελλαντα...οσον αφορα την πιεση...μετα απο συζητηση κατεληξα στο οτι μαλλον κι εγω χαμηλη εβαζα...αλλα δεν δικαιολογειται!!!
Καταγράφηκε
Contes di Zante
233
Φύλο:
Μοντέλο μηχανής: multistrada 1200s και beverly 350
Αντιδράσεις:
+5
«
Απάντηση #14 - :
Οκτώβριος 06, 2007, 09:54:55 πμ »
Κανείς άλλος?
Καταγράφηκε
διονύσης K
έλα να πάμε στο νησί...το (multi)strada μου εγώ και 'σύ!!
Εκτύπωση
Σελίδες: [
1
]
2
3
4
5
...
11
Πάνω
« προηγούμενο