0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά συν-stradites μόλις πριν λίγες μέρες έβαλα τη ζελατίνα πάνω στο STRADA kai ομολογώ ότι είμαι κατενθουσιασμένος.Παρόλου που φαίνεται μικρή και είχα τους ενδιασμούς μου για το κατα πόσο θα κάνει δουελιά η διαφορα είναι τεράστια...!!!Πολύ ευχαριστιημένος. Και αυτα που άκουγα ότι δεν ταιρίαζει και χαλάει την όψη της..., κάθε άλλο! Δένει μια χαρά και ταιριάζει όμορφα.! Σε όσους προβληματίζονται, τη συστήνω ανεπιφύλαχτα...!!!
Ψήνομαι τρελα να τη πάρω, αλλα θέλω να είμαι σίγουρος ότι θα με ικανοποιήσει λόγω ύψους περισοτερο,δείχνει πολύ μικρή. (είμαι 1.86, καλα δεν είμαι και ο Φασούλας αλλά θα με καλύπτει? και δε μπορώ να δώσω 120 Ε απλά για να το μάθω ) Ετσι ακόμα μένω με την απορρία. Πάντως πιστευω οτι μετα τα 120χλμ. ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ
Σήμερα θα αναρτήσω παράξενο, σπαστικό μήνυμα... Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να τοποθετήσω ζελατίνα στο μηχανάκι μου (μαμίσια). Οπτικά δεν μου αρέσει, αλλά νομίζω ότι στις μακρινές διαδρομές θα είναι πολύ εξυπηρετική. Επειδή όμως δεν θέλω να ρισκάρω για άλλη μία φορά χαζο-αγορά, θα ήθελα να σας ζητήσω μια χάρη... ...Να μου δανίσει κάποιος τη ζελατίνα του για καμιά βδομάδα, να δω αν προτιμώ να χαλάσω εμφανισιακά το μηχανάκι μου προς χάριν της εξυπηρέτησης, ή να προτιμήσω τελικά να κάνω PowerPlate στα ταξίδια μου.Δεν ξέρω πόσο εύκολα μπαινοβγαίνει βέβαια... Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την ανοχή σας! Υ.Γ. Συνήθως δεν είμαι σπαστικός και μίζερος!
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι