0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

*

ptoxotas

Ζελατίνα για Pegaso Trail/Strada
« - : Σεπτέμβριος 26, 2007, 10:19:59 μμ »
Παιδιά συν-stradites μόλις πριν λίγες μέρες έβαλα τη ζελατίνα πάνω στο STRADA kai ομολογώ ότι είμαι κατενθουσιασμένος.
Παρόλου που φαίνεται μικρή και είχα τους ενδιασμούς μου για το κατα πόσο θα κάνει δουελιά η διαφορα είναι τεράστια...!!!
Πολύ ευχαριστιημένος. Και αυτα που άκουγα ότι δεν ταιρίαζει και χαλάει την όψη της..., κάθε άλλο! Δένει μια χαρά και ταιριάζει όμορφα.!
Σε όσους προβληματίζονται, τη συστήνω ανεπιφύλαχτα...!!!

*

Αποσυνδεδεμένος apriliabikers.gr

• 17379
  • Αντιδράσεις: +16
RE: Ζελατίνα για Pegaso Trail/Strada
« Απάντηση #1 - : Σεπτέμβριος 26, 2007, 10:29:16 μμ »
Παιδιά συν-stradites μόλις πριν λίγες μέρες έβαλα τη ζελατίνα πάνω στο STRADA kai ομολογώ ότι είμαι κατενθουσιασμένος.
Παρόλου που φαίνεται μικρή και είχα τους ενδιασμούς μου για το κατα πόσο θα κάνει δουελιά η διαφορα είναι τεράστια...!!!
Πολύ ευχαριστιημένος. Και αυτα που άκουγα ότι δεν ταιρίαζει και χαλάει την όψη της..., κάθε άλλο! Δένει μια χαρά και ταιριάζει όμορφα.!
Σε όσους προβληματίζονται, τη συστήνω ανεπιφύλαχτα...!!!
Για πες και τιμούλα, απο που την πήρες, αν υπάρχει στοκ η περιμένεις να στηνφέρουν κλπ.
Είναι κι άλλοι που ενδιαφέρονται άμεσα. :)
Για το STRADA λέμε.

*

ptoxotas

« Απάντηση #2 - : Σεπτέμβριος 27, 2007, 03:14:04 πμ »
Aaa.., τώρα φίλε μου Νίκο...ρωτάς τα δεδομένα..!!!
Ηρθε στα χέρια μου μετα από κανα 20ήμερο, αφού πρώτα μεσολάβησαν μερικοί τσακωμοί με τον "μητρα-something" από την Απρίλια.
Την είχα παραγγείλει από ΒΥΝΙΟ Μεσωγείων, μιας και από εκεί πήρα τη μηχανή.
Χωρίς να βάζω το χέρι μου στη φωτιά (μιας και ο ένας τα έριχνε στον άλλο), πιστεύω ότι η καθυστέρηση δεν ήταν από Βύνιο αλλά από Aprilia.
Το καλύτερο είναι ότι μαζί με τη ζελατίνα είχα παραγγείλει και το bugster της "μαμας" και ήρθε ελατωματικό!!! Δεν είχαν γαζώσει ένα από τα λουριά με το clipsάκι. Τι να πείς...!!!??? Οπότε βάλε με το νού σου πότε θα ξαναέρθει το καινούργιο.
(Το κακό είναι ότι το ήθελα και για την εκδρομή να κούμπονα Tank Bag. Δε βαριέσαι...!!!)

Και τα 2 μαζί μου τα άφησε  200€. (Η τιμή με βάση τον κατάλογο της Aprilia βγαίνει και για τα δύο μαζί 228€)   

*

Αποσυνδεδεμένος Nikos650

• 146
  • Φύλο: Άντρας
  • Αντιδράσεις: 0
« Απάντηση #3 - : Σεπτέμβριος 27, 2007, 11:18:04 πμ »
Πάντως εγώ ρε παιδιά πήρα τη ζελατίνα από τον Αρμακόλλα στην τιμή των 120 ευρώ. Την είχε ετοιμοπαράδοτη και μου την εγκατέστησε αμέσως μέσα σε 10 λεπτά. Σίγουρα κάνει πολύ καλή δουλειά από προστασία, καθώς χωρίς αυτή το ταξίδι είναι πολύ κουραστικό. Αν δεν είσαι πολύ ψηλός και σκύψεις λίγο σε καλύπτει κατά ένα πολύ μεγάλο μέρος. Το μόνο της αρνητικό είναι ότι στην πάνω θέση τρίζει λίγο καθώς συντονίζει. Πάντως τη συστήνω ανεπιφύλακτα καθώς είναι απαραίτητη για ταξίδι και δένει καλά αισθητικά. Άσε που μετά από λίγο καιρό τη συνηθίζεις και χωρίς αυτή σου φαίνεται ότι κάτι λείπει από το strada.

*

outlander

« Απάντηση #4 - : Οκτώβριος 01, 2007, 03:04:43 μμ »
Ξέρει κανείς αν υπάρχει μεγαλύτερη ή προέκταση για την μαμά ζελατίνα;

*

yannis650

« Απάντηση #5 - : Οκτώβριος 01, 2007, 07:21:41 μμ »
Δυστυχώς δεν έχω δει άλλη ζελατίνα εκτός από αυτήν της Aprilia. Και εγώ την παρήγγειλα μαζί με τη μηχανή και την πήρα μετά από 2 εβδομάδες με τιμή 120€. Όντως κάνει τρομερή δουλειά στα ταξίδια και ταιριάζει πολύ αισθητικά!

Tip: Την εβδομάδα που πήρα την ζελατίνα είχα την δεύτερη πτώση στη μηχανή με αποτέλεσμα να γρατζουνιστεί αρκετά. Με μια αλοιφή όμως για πλεξιγκλας όπως η Xerapol, η ζελατίνα σας γίνεται σαν καινούρια  :kalo:

*

home_soon2003

« Απάντηση #6 - : Οκτώβριος 02, 2007, 12:14:08 πμ »
Ψήνομαι τρελα να τη πάρω, αλλα θέλω να είμαι σίγουρος ότι θα με ικανοποιήσει λόγω ύψους περισοτερο,δείχνει πολύ μικρή. (είμαι 1.86, καλα δεν είμαι και ο Φασούλας αλλά θα με καλύπτει? :thnk: και δε μπορώ να δώσω 120 Ε απλά για να το μάθω :cry:) Ετσι ακόμα μένω με την απορρία. Πάντως πιστευω οτι μετα τα 120χλμ. ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ

*

Αποσυνδεδεμένος apriliabikers.gr

• 17379
  • Αντιδράσεις: +16
« Απάντηση #7 - : Οκτώβριος 02, 2007, 08:02:31 πμ »
Ψήνομαι τρελα να τη πάρω, αλλα θέλω να είμαι σίγουρος ότι θα με ικανοποιήσει λόγω ύψους περισοτερο,δείχνει πολύ μικρή. (είμαι 1.86, καλα δεν είμαι και ο Φασούλας αλλά θα με καλύπτει? :thnk: και δε μπορώ να δώσω 120 Ε απλά για να το μάθω :cry:) Ετσι ακόμα μένω με την απορρία. Πάντως πιστευω οτι μετα τα 120χλμ. ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ

Εγώ θεωρώ οτι η ζελατίνα αυτή είναι μια μέση λύση. Ειμαι 175 και τρωω τον αέρα κάπου στο ύψος του σαγονιού.
Επίσης όμως δεν νομίζω να υπάρχει άλλη ζελατίνα που να ταιριάζει αισθητικά σαν την μαμίσια.

Αν κάποιος ξέρει κάτι για προέκταση με ενδιαφέρει και εμένα.  :bye:

*

outlander

« Απάντηση #8 - : Οκτώβριος 02, 2007, 08:53:53 πμ »
Έχω το ίδιο ύψος με εσένα με την διαφορά ότι περισεύω και από τα πλάγια :blus:,η μαμά ζελατίνα στην ψηλή θέση με καλύπτει μέχρι τα 130 χλμ.

*

ptoxotas

« Απάντηση #9 - : Οκτώβριος 02, 2007, 10:26:10 πμ »

Φίλε home_soon (βάλε και κανα όνομα  :)) αν θέλεις κανονίζουμε να κάνεις ένα test-raid με τη δική μου μηχανή, να δεις αν σε καλύπτει...!!!
Σίγουρα δεν υπάρχει λόγως να πετάξεις 120 €ουλάκια...!!!
Βέβαια, αν και είναι μικρή η ζελατίνα, εχώ έχω δει μεγάλη διαφορά!
Στείλε PM.... Ta λέμε...

*

ptoxotas

« Απάντηση #10 - : Οκτώβριος 02, 2007, 12:33:01 μμ »
...  sorry, "test-ride" εννοούσα....  :pray: :pray: :pray: :ohyes:

*

Antonis_GR

« Απάντηση #11 - : Οκτώβριος 15, 2007, 09:21:33 μμ »
Σήμερα θα αναρτήσω παράξενο, σπαστικό μήνυμα...  :blus:
Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να τοποθετήσω ζελατίνα στο μηχανάκι μου (μαμίσια). Οπτικά δεν μου αρέσει, αλλά νομίζω ότι στις μακρινές διαδρομές θα είναι πολύ εξυπηρετική. Επειδή όμως δεν θέλω να ρισκάρω για άλλη μία φορά χαζο-αγορά, θα ήθελα να σας ζητήσω μια χάρη... ...Να μου δανίσει κάποιος τη ζελατίνα του για καμιά βδομάδα, να δω αν προτιμώ να χαλάσω εμφανισιακά το μηχανάκι μου προς χάριν της εξυπηρέτησης, ή να προτιμήσω τελικά να κάνω PowerPlate στα ταξίδια μου.
Δεν ξέρω πόσο εύκολα μπαινοβγαίνει βέβαια...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την ανοχή σας!  :bye:

Υ.Γ. Συνήθως δεν είμαι σπαστικός και μίζερος!

*

ptoxotas

« Απάντηση #12 - : Οκτώβριος 16, 2007, 03:51:38 μμ »
Σήμερα θα αναρτήσω παράξενο, σπαστικό μήνυμα...  :blus:
Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να τοποθετήσω ζελατίνα στο μηχανάκι μου (μαμίσια). Οπτικά δεν μου αρέσει, αλλά νομίζω ότι στις μακρινές διαδρομές θα είναι πολύ εξυπηρετική. Επειδή όμως δεν θέλω να ρισκάρω για άλλη μία φορά χαζο-αγορά, θα ήθελα να σας ζητήσω μια χάρη... ...Να μου δανίσει κάποιος τη ζελατίνα του για καμιά βδομάδα, να δω αν προτιμώ να χαλάσω εμφανισιακά το μηχανάκι μου προς χάριν της εξυπηρέτησης, ή να προτιμήσω τελικά να κάνω PowerPlate στα ταξίδια μου.
Δεν ξέρω πόσο εύκολα μπαινοβγαίνει βέβαια...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την ανοχή σας!  :bye:

Υ.Γ. Συνήθως δεν είμαι σπαστικός και μίζερος!

...Ρε Αντώνη..., σαν ακούγεται λίγο τραβηγμένο αυτό που ζητάς... :pray:
Εγω ο ίδιος προσφέρθηκα να δοκιμάσει κάποιος τη ζελατίνα στη δική μου μηχανή..., αλλά όχι και να την βγάλω για μια εβδομάδα!!! :ohyes:
Φυσικά ισχύει και σε εσένα αυτό. Να κανονίσουμε αν θές να τη βγάλεις λίγο στην εθνική οδό.
Βεβαια (αν και ειναι εντελώς υποκειμενικο) και εγω στην αρχή νόμιζα ότι θα καθόταν σαν αγγούρι η ζελατίνα, αλλά τελικά "δένει" όμορφα με την μηχανή και δεν χαλάει καθόλου την αισθητική της!
Και... ΝΑΙ..., αν και μικρή κάνει τη δουλεία της σε ταξίδια, αλλά και σε χιλιομετρα πόλης 60-80-100km/h.
Πιστεύω δεν θα μετανιώσεις αμα την αγοράσεις...
Αυτα.... :bye:

*

Antonis_GR

« Απάντηση #13 - : Οκτώβριος 16, 2007, 07:51:14 μμ »
Αγαπητέ φίλε Παναγιώτη,
Εκτιμώ ιδιαίτερα την προθυμία σου να προσφέρεις το μηχανάκι σου για test ride και σ΄ευχαριστώ πραγματικά πολύ! Δεν μπορώ όμως "εκ πεποιθήσεως" να οδηγήσω μηχανή άλλου. Προτιμώ χίλιες φορές να "ρισκάρω" μια αγορά των 100 ευρώ!
Άλλωστε αφού το έχεις δοκιμάσει εσύ, σου έχω εμπιστοσύνη.  :kalo: Με την πρώτη λοιπόν ευκαιρία θα προβώ σε αγορά :D
Και πάλι ευχαριστώ, χρωστάω κέρασμα,
Φιλικά Αντώνης.

Υ.Γ. Συμφωνώ απόλυτα ότι αυτό που ζήτησα ήταν ...υστερικό. Ακόμη όμως δεν είμαι βέβαιος αν έκανα καλά που τοποθέτησα μπαγαζιέρα. Ενώ με βολεύει πολύ στις καθημερινές μου μετακινήσεις, μου απαγορεύει να κάνω ψιλοκαγκουριές. Το οπτικό αποτέλεσμα ενός πήγασου με μπαγαζιέρα στη μια ρόδα είναι τουλάχιστον προσβλητικό για την αισθητική και φυσικά ιεροσυλία ... :tez:

Και με την ευκαιρία αυτή.... ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΣΟΥ!!!!  :brtd# :kit3:
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 16, 2007, 07:59:36 μμ από Antonis_GR »

*

dfd

« Απάντηση #14 - : Οκτώβριος 31, 2007, 01:51:36 μμ »
Καλησπέρα σε όλους
Θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει ψηλότερη ζελατίνα για το καινούργιο Pegaso trail
Thanks

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Αρχική Σελίδα Όροι Χρήσης