0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εμένα πάντως στην έκθεση μία εταιρεία με εντυπωσίασε με μοντέλο το οποίο είναι παραγωγής και πολύ κοντά στην πραγματικότητα.Η Moto Morini με το Granpasso. 1200cc, 120bhp, 10,4 κιλά ροπή, 198kgr.Αυτό το βουρτσισμένο ψαλίδι, το ''εξωτερικό'' κίτρινο αμορτισέρ της ohlins υπό γωνία 45 μοιρών, το κόκκινο πλαίσιο, οι ζάντες, το λευκό χρώμα...εν ολίγης η γενική εικόνα της μηχανής (με μία μικρή ένσταση για την εξάτμιση) τουλάχιστον στα δικά μου μάτια ήταν μαγεία.Για να μαι ειλικρινής τέτοια κίνηση (παραγωγής ενός τέτοιου μοντέλου εννοώ) μόνο από την Aprilia θα περίμενα. Αντ'αυτού η τελευταία ''φρόντισε'' έτσι ώστε το ομορφότερο και καλύτερο on-off παραγωγής μέχρι σήμερα να λάμπει διά της απουσίας του.Και πάλι μπράβο στην Moto-Morini.ΥΓ: Απ ότι είδα η τιμή του θα είναι 14.700 ευρωπουλίνια.ΥΓ2: Η φωτό δεν είναι από την έκθεση αλλά από το νετ. Δεν είχα φωτογραφική μαζί μου.Παρ όλα αυτά στην έκθεση έχουν ακριβώς αυτή τη μηχανή.
Να και το ΚΤΜ που δυστηχως φετος δεν ετρεξε στο DAKAR...
να κάνω μια εντελώς ηλίθια ερώτηση???? αυτο το dorsoduro γιατι δεν είχε πατάκια για τον "πίσω"???????γενικά βγαίνει έτσι??? σοβαρά ρωτάω, έστω και άν φαίνεται χαζή η ερώτησή μου...
ααααααα!!!!! το βρηκα!!!!!!!αριστερά ο "πίσω" θα πατάει στο σταντ, το οποίο κάθεται και (σούζα!!!!) !!!!και δεξιά θα πατάει στο ψαλίδι!!! χεχεχε! η ακόμη καλυτερα στο πατάκι του μπροστινού, οπως κάνανε με τα παπιά παλιοτερα, όταν βάζανε ψαλίδι απο astrea !!!ο πίσω δηλαδή θα βρίσκεται σαν να είναι σε καρέκλα γυναικολόγου!!
ίσως να το βάλουν αργότερα ή ως έξτρα..... και μάλλον θα βιδώνει στην κάτω συμβολή του πίσω αμορτισερ με το ψαλίδι.....
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι