Νεοτερο.. Απλα καταλαβα οτι το πρωτο συνεργειο- ΠΛΟΣΚΑΣ στο κεντρο θεσσαλονικησ πριν την εκθεση με κοροιδεψε.. Του εσταξα 400 ευρω για επισκευες οταν ειχαν παει την πρωτη φορα κ μου πουλησε παπαδες... Μαλιστα μια φορα με την ευκαιρια αγορασα κ ενα λουκετο για την μηχανη, (τιμες δεν εχει σε ΚΑΝΕΝΑ προιον κ γω δεν ξερω γιατι... πουστια αυτο) και μου λεει κανει 25 ευρω αλλα για σενα 15.... Στο επομενο συνεργειο που ετυχε να παω ειδα το ιδιο προιον ιδια μαρκα ιδιο μοντελο 11 ευρω... Ευχαριστω ρε φιλε π μου εκανες και εκπτωση απο 25 ευρω... για να μου φας τα 4; ΞΕΦΤΥΛΑ... φαντασου ποσα θα τζορνευουν απο τα σερβις και τα ανταλλακτικα... Δεν ξαναπαταω κατα κει..
Οσον αφορα το μπουκωμα δεν εχω ακομη καταλαβει τι ειναι δεν μπουκωνει οσο παλιοτερα, απλα εχω πολυ αργη εκκινηση.. Ενας παπατζης γνωστος μου που κ καλα ειναι μηχανικος μου ειπε μονο που την ακουσε οτι φταινε τα ελατηρια απο το πιστονακι γιαυτο λεει δεν εχεις καλη εκκινηση.. Δεν του εδωσα σημασια... Παρηγγειλα κ θα βαλω μαλλον γραναζι 14αρι μπροστα αντι για καποιο με περισσοτερα δοντακια για να εχει καλυτερη εκκινηση... Ομως δεν θα επρεπε λογικα να συμβαινει το αντιθετο; οσο περισσοτερα δοντακια καλυτερη εκκινηση;; Δεν ξερω...
Αυτα τα νεα..