έχεις αγοράσει τίποτα από το ebay?
1.Αγόρασα εγώ πριν από 5 μέρες περίπου. Ένα ζευγαράκι
LV για το Κάπο μου. Στην τιμή των
370 ευρώ μαζί με τα έξοδα αποστολής. Αν δεν κάνω λάθος εδώ έχουν περίπου 680 ευρώ....!!!
Από το Ιταλικό ebay όμως...(
www.ebay.it) - Βέβαια αντιμετώπισα λίγο πρόβλημα μιας και δεν γνωρίζω γρι ιταλικά αλλά θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά.
Το βασικό που πρέπει να προσέχεις, είναι ο πωλητής να έχει πολλές αξιολογήσεις (πάνω από 1000, κατά προτίμηση) και βέβαια να είναι σε μεγάλο ποσοστό θετικές (πάνω από 99,7% κατά προτίμηση πάλι)...
Θα περιμένω λίγες μέρες με το καλό να μου έρθουν (οι εξατμήσεις) και μετά θα ενημερώσω αναλυτικά όποιον ενδιαφέρεται για λεπτομέρειες.
Ελπίζω να μην την πατήσω!
2. Επίσης πήρα πριν από 10 μέρες και λογικά θα το έχω αύριο, ένα κράνος AGV Moto GP Pro στην εξωφρενική τιμή των
265 ευρώ all included από το
www.fc-moto.de Εδώ έχει αρχική τιμή 560.... (καλύτερη τιμή που βρήκα ήταν στο Δίκυκλο stock με 440 ευρώ)
Το καλό με αυτό το site είναι ότι ψωνίζεις αντικαταβολή. Δεν παίζει δλδ να χάσεις τα χρήματά σου. Επίσης οι σελίδες του υπάρχουν και στα Αγγλικά.
Η επικοινωνία του κρίνεται άριστη μιας και ανά πάσα στιγμή (μέσω UPS) μπορείς να κάνεις track το 'πακέτο' σου.
Το δικό μου σύμφωνα με τη ups θα βρίσκεται Ελλάδα αύριο.