0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ποια ελεφαντακια ??? πανε αυτα ....... γιατί `σαι` Κάγκουρας γι`αυτό...
Παράθεση από: Themis στις Μάιος 23, 2010, 03:36:17 πμποια ελεφαντακια ??? πανε αυτα ....... γιατί `σαι` Κάγκουρας γι`αυτό... εεεε ...οχι ..με τιποτα ....απλα ...καποιοι δρόμοι ειναι προκλητικοί !! σοβαρα και πέρα απο την πλακα ....τα ΕΧΡ λενε .....πολλα !!
αμα σας λεω εγω καγκουρες και τους δυο μετα μην παραπονιεστε!το οτι δεν σας "εκατσε" ενα tuono λογω θεσης-ηλικιας κλπ δεν σημαινει οτι ο βροντοσαυρος σας κανει γιαπιδες κ βγαζει απο παννω σας την ρετσινια του καγκουρα!
Να φερω και εγω τα δικα μου ελεφαντακια στην παρεα? Εβαλα τα ΕΧΡ μολις το Σαββατο και ακομα δεν εχω κανει καν χιλομετρα για να μπορεσω να εκφερω γνωμη αλλα μια ερωτηση στους πιο εμπειρους:Ο ευσεβης λαστιχας μου ειπε οτι εβαλε λιγο παραπανω πιεση (απο αυτη για 2 ατομα) ωστε να πατησουν καλυτερα οντας καινουργη το οποιο δεν το αμφισβητησα θεωρωντας οτι ετσι θα κρατησουν το σχημα τους μεχρι τα γινουν τα 200-300 χλμ του στρωσιματος. Αλλα σημερα που οι δρομοι ειναι αδειοι με 120-130 χλμ/Hr το μπροστινο επλεε παρα πολυ (μαζι με το γεγονος οτι το φοβασαι και λιγο το καινουριο λαστιχο). Να υποθεσω οτι ειναι φυσιολογικο? (αλεξη τα φωτα σου)Παντως για να χαιδεψεις τα ελεφαντακια πρεπει να θελει cohones!
harlek: μου εβαλε 40 πισω και 36 μπροστα (στο περιπου) που ειναι πανω απο το δικαβαλο. Πριν ειχα τα απλα tourance (τετραγωνισμενα μετα απο 24000χλμ )θεμη δεν μας τα λες καλα !!περα του οτι θα γλυστρανε για 500χλμ , οποτε βρεχει θα κατεβαινω να σπρωχνω?!!Εγω ειχα σχηματισει την εντυπωση πως ειναι απο τις καλυτερες επιλογες και για βρεγμενο.Να υποθεσω οτι το γεγονος οτι μου εβαλε παραπανω πιεση δεν εχει βαση και πρεπει να το ριξω αμεσως?Παντως οφειλω να ομολογησω οτι ξεκινωντας να γερνεις λες και το μηχανακι να θελει να πλαγιασει κι αλλο μονο του.Οσο για τα ελεφαντακια αμα βρειτε το αυτοκολλητο πειτε μου και μενα να τα βαλω πιο κεντρο για να χαιρομαι γιατι δεν βλεπω να τα χαιδευω (στους ελληνικους δρομους τουλαχιστον).
Υπάρχει ανάκληση για τα παλιά (απλά) Tourance 150/70R-17 (δείκτης ταχ. V) με εβδομάδες παραγωγής 9η και 10η του 2010. Πολύ χλωμό να έχει κάποιος αυτό το λάστιχο (αφού πλέον σχεδόν όλοι βάζουν EXP), αλλά ας το έχουμε υπόψη.
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι