0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
απο αυτο εχασες την βολτα στον αγιο με τον γιατρο και τον ΝΚΤR ?
Παράθεση από: nasos-v στις Ιούλιος 12, 2008, 11:14:31 πμαπο αυτο εχασες την βολτα στον αγιο με τον γιατρο και τον ΝΚΤR ? Αχ να το 'ξερα λιγο νωριτερα . Παντως θα το δοκιμασω μετην πρωτη ευκαιρια . Thanks mate. Spam onΝαι απ'αυτο εχασα την βολτα με τα παιδια γαμοτο . Παντως κριμα και σε 'σενα που δεν πηγες. Εχω ακουσει οτι εισαι επιδαυρακιας αλλα αυτο θα αλλαξει πολυ ευκολα αν ερθεις μια βολτα στον Αγιο . Να γνωριστουμε κι απο κοντα. Spam off
Παράθεση από: mak74 στις Ιούλιος 12, 2008, 11:47:30 πμΠαράθεση από: nasos-v στις Ιούλιος 12, 2008, 11:14:31 πμαπο αυτο εχασες την βολτα στον αγιο με τον γιατρο και τον ΝΚΤR ? Αχ να το 'ξερα λιγο νωριτερα . Παντως θα το δοκιμασω μετην πρωτη ευκαιρια . Thanks mate. Spam onΝαι απ'αυτο εχασα την βολτα με τα παιδια γαμοτο . Παντως κριμα και σε 'σενα που δεν πηγες. Εχω ακουσει οτι εισαι επιδαυρακιας αλλα αυτο θα αλλαξει πολυ ευκολα αν ερθεις μια βολτα στον Αγιο . Να γνωριστουμε κι απο κοντα. Spam offκαντο κατα 99% θα δουλεψει κανονικα!!!θα ερθω αγιο και θα γνωριστουμε! εγω σαββατο δεν μπορω λογο δουλειας
βρε μακη...τηλεφωνο..οτι ειπε ο νασος .δεν χρειαζεται να συμπληρωσω κατι...
τελικα τι εγινε? το χτυπησες και εφτιαξε?
Παράθεση από: CAPORAID στις Ιούλιος 12, 2008, 04:00:08 μμτελικα τι εγινε? το χτυπησες και εφτιαξε?Οχι γιατι λειπω εκτος Αθηνων με το τουτου. Θα το κοιταξω αυριο οταν επιστρεψω.
Αυτο ακριβως επαθα και εγω στο μιλλε...με χτυπημα επανηλθεΜετα απο 400 πισταδικα χιλιομετρα μπερδεβαν ασχημα και οι δυο κυλινδροι και αλαχτηκαν και τα δυο μπεκ...
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι