0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
τραβα διακοπες ρε να ηρεμισεις λιγο!δε σε βλεπω καλα.....
Πηγαμε, ηπιαμε, περασαμε καλα. Γυρισαμε ολοι.......σωοι...........
Τον προφέσορα, δεν τον έβγαλες καμια φωτο???
Παράθεση από: george_mille στις Ιούλιος 28, 2008, 05:52:25 μμΤον προφέσορα, δεν τον έβγαλες καμια φωτο??? Σκηνικο σε τοπικο βενζιναδικο, για ευρεση κιτ επισκευης ελαστικου:-καλημερα, εχετε κανα κανα κιτ επισκευης, καμια ενεση?-Μπα δεν εχω τετοια εγω.-Μηπως υπαρχει κανα βουλκανιζατερ εδω κοντα?-Το κοντινοτερο παιδια ειναι στην Ιτεα.-Ιτεα ε?-Ναι-Μηπως εχουμε κανα τηλ να παρουμε?-Ναι παιδια, παρτε εδω...............................μπλα μπλα μπλα................υπαρχει και αυτο τηλ μπλα μπλα μπλα-Γαμωτο κανενα δεν απανταει-Ε, κυριακατικα, δεν ξερω εαν θα βρειτε κανεναν. Κατσε να παρω ακομα εναν, αλλα θα πρεπει να πατε το μηχανακι στην Ιτεα!!!!-Γαμωτο, δεν υπαρχει μια ενεση, γαμωτο (και αλλα μπινελικια ). Και εχω κιτ επισκευης με αμπουλες στο σπιτι, αλλα δεν το πηρα ρε που................μπλα μπλα μπλα......................μια ενεση ρε γαμωτο.........μπλα μπλα μπλαΜας πηρε κανα μισαωρο-40 λεπτα εκει, ωσπου αποφασιζουμε να παρει ο george_mille το δικο μου, και να παει στην Ιτεα, να δει τι μπορει να βρει. Περνω και εγω τηλ τον cbr600f4 να με μαζεψει να πιω ενα καφε μεχρι να γυρισει ο george.-Ρε γαμωτο, να μην εχουμε ενα κορδονι να το φτιαξουμε να γυρισουμε πισω................-Α, γορδονι θελετε?? εχω απο αυτο, αλλα ειναι για αμαξι........................-
Αλλη φορα να παιρνεται το Yianni μαζι σας .... εχει παντε ενα κιτ μαζι του.......πες ρε Γιαννη....
Παράθεση από: bros400pgm στις Ιούλιος 28, 2008, 06:06:52 μμΠαράθεση από: george_mille στις Ιούλιος 28, 2008, 05:52:25 μμΤον προφέσορα, δεν τον έβγαλες καμια φωτο??? Σκηνικο σε τοπικο βενζιναδικο, για ευρεση κιτ επισκευης ελαστικου:-καλημερα, εχετε κανα κανα κιτ επισκευης, καμια ενεση?-Μπα δεν εχω τετοια εγω.-Μηπως υπαρχει κανα βουλκανιζατερ εδω κοντα?-Το κοντινοτερο παιδια ειναι στην Ιτεα.-Ιτεα ε?-Ναι-Μηπως εχουμε κανα τηλ να παρουμε?-Ναι παιδια, παρτε εδω...............................μπλα μπλα μπλα................υπαρχει και αυτο τηλ μπλα μπλα μπλα-Γαμωτο κανενα δεν απανταει-Ε, κυριακατικα, δεν ξερω εαν θα βρειτε κανεναν. Κατσε να παρω ακομα εναν, αλλα θα πρεπει να πατε το μηχανακι στην Ιτεα!!!!-Γαμωτο, δεν υπαρχει μια ενεση, γαμωτο (και αλλα μπινελικια ). Και εχω κιτ επισκευης με αμπουλες στο σπιτι, αλλα δεν το πηρα ρε που................μπλα μπλα μπλα......................μια ενεση ρε γαμωτο.........μπλα μπλα μπλαΜας πηρε κανα μισαωρο-40 λεπτα εκει, ωσπου αποφασιζουμε να παρει ο george_mille το δικο μου, και να παει στην Ιτεα, να δει τι μπορει να βρει. Περνω και εγω τηλ τον cbr600f4 να με μαζεψει να πιω ενα καφε μεχρι να γυρισει ο george.-Ρε γαμωτο, να μην εχουμε ενα κορδονι να το φτιαξουμε να γυρισουμε πισω................-Α, γορδονι θελετε?? εχω απο αυτο, αλλα ειναι για αμαξι........................-
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι