0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
απλα για να ξερουμε ολοι -που ξερουμε...- οταν 10 βαρκαδερο χαλασουν αναμεσα στα 10000 που υπαρχουνε...δεν φαινεται γιατι και η γιαγια μου που βοσκαει προβατα στα Γρεβενα το "πιανει" και το φτιαχνει........οταν ομως ενα καπο απο τα 1500 -και πολλα βαζω- χαλασει...τοτε υπαρχει "αναξιοπιστια"γιατι απλα πολυ λιγοι (και καλοι) το πιανουνε και ξερουνε να το φτιαχνουνε!!!!!!!!!!!
για να μην σας κουραζω εεεεεεε με πηρε ο υπνος πανω στο capo!!!! ω ναι!!!
Παράθεση από: nick2ono στις Φεβρουάριος 08, 2009, 09:50:18 μμγια να μην σας κουραζω εεεεεεε με πηρε ο υπνος πανω στο capo!!!! ω ναι!!! Άργησες να το ανακαλύψεις!Οι γυναίκες έχουν ήδη ρίξει τον υπνάκο τους.
Παράθεση από: powerphot στις Φεβρουάριος 09, 2009, 07:58:42 μμΠαράθεση από: nick2ono στις Φεβρουάριος 08, 2009, 09:50:18 μμγια να μην σας κουραζω εεεεεεε με πηρε ο υπνος πανω στο capo!!!! ω ναι!!! Άργησες να το ανακαλύψεις!Οι γυναίκες έχουν ήδη ρίξει τον υπνάκο τους. Για πολλα χιλιομετρα λεμε Πως δεν την "αφησα" σε καμια στροφη,ενας θεος ξερει... "Γυναικα στου χαντακ"
μα ειναι και ομορφο ρε παιδια!!!!
Αλλά στο φανάρι ή στον δρόμο όλοι ψαρώνουνε
το μηχανάκι δεν καταλαβαίνει τίποτα. Οκ τα λάστιχα, αυτά τα παίρνω πλέον σαν δεδομένο ότι είναι καλά, αλλά ρε παιδιά αυτό το μηχανάκι πως πάει έτσι? Όταν το πήρα δεν περίμενα σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση να στρίβει τόσο καλά!!! Το έχω πιέσει όσο μπορώ στο δημόσιο και δεν κουνάει ΤΙΠΟΤΑ!!!Με λίγα λόγια όταν έπαιρνα το Caponord περίμενα ότι σε στροφές κτλ θα θέσει αυτό τα όρια και όχι εγώ, γίνεται το ανάποδο όμως! Ίσως να γίνεται να πιεστεί κι άλλο αλλά εγώ δεν θέλω να το διακινδυνέψω περισσότερο σε δημόσιο.
Παράθεση από: stako στις Μάρτιος 26, 2009, 10:57:15 πμτο μηχανάκι δεν καταλαβαίνει τίποτα. Οκ τα λάστιχα, αυτά τα παίρνω πλέον σαν δεδομένο ότι είναι καλά, αλλά ρε παιδιά αυτό το μηχανάκι πως πάει έτσι? Όταν το πήρα δεν περίμενα σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση να στρίβει τόσο καλά!!! Το έχω πιέσει όσο μπορώ στο δημόσιο και δεν κουνάει ΤΙΠΟΤΑ!!!Με λίγα λόγια όταν έπαιρνα το Caponord περίμενα ότι σε στροφές κτλ θα θέσει αυτό τα όρια και όχι εγώ, γίνεται το ανάποδο όμως! Ίσως να γίνεται να πιεστεί κι άλλο αλλά εγώ δεν θέλω να το διακινδυνέψω περισσότερο σε δημόσιο. A...να γεια σου... ερχεσαι στα λόγια μου και φυσικά τα λόγια των παλαιοτέρων....
bmw..??? - ¨οχι ευχαριστω (για χρηματα...για ογκο...ομορφια....)
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι