0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
σε σχεση με ολα αυτα δεν εχω παθει τιποτα!!!!
συνφωονο και εγω οτι ειναι πραγματικα μικροπροβληματα αλλα ειναι επισεις απιστευτα σπαστικο να εχεις δωσει λεφτα για καινουργειο εργαλειο και να τρεχεις καθε λιγο στο συνεργειο ......απο την αλη ομως εχει την γοητιατου αυτο το παιδεμα σαν τις μεγαλες αγαπες ενα πραγμα .............
Τα προβλήματα τα δικά μου ήταν και δυστυχώς είναι ακόμα..α) τα δοχεία υγρών, φρένου και συμπλέκτη είχαν διαρροές. β) κοντερ και αισθητηρας γ) στα φρενα συνεχές τρίξιμο-σφύριγμα. πεστο οπος θες..(μεχρι τώρα) γ) θόρυβος στον κινητήρα δεξιά, φαντάσου τον ήχο της τουρμπίνας του αεροπλανου!!!! ( το γελάσαμε με τον μηχανικό οταν το άκουσε.) δ) το σταντ. χαλάρωσαν ολες οι βίδες και στο τσακ να το χάσω, μονο μια κρατούσε 2 βολτες........ δεν νομίζω να θες κ άλλα!! αυτά τα παρουσίασε χειμώνα. τώρα παλι παρουσιάζει το αισθητηρας-κοντερ. (χειμωνας έφτασε)
Παράθεση από: antonis28 στις Οκτώβριος 30, 2008, 11:08:34 πμ Τα προβλήματα τα δικά μου ήταν και δυστυχώς είναι ακόμα..α) τα δοχεία υγρών, φρένου και συμπλέκτη είχαν διαρροές. β) κοντερ και αισθητηρας γ) στα φρενα συνεχές τρίξιμο-σφύριγμα. πεστο οπος θες..(μεχρι τώρα) γ) θόρυβος στον κινητήρα δεξιά, φαντάσου τον ήχο της τουρμπίνας του αεροπλανου!!!! ( το γελάσαμε με τον μηχανικό οταν το άκουσε.) δ) το σταντ. χαλάρωσαν ολες οι βίδες και στο τσακ να το χάσω, μονο μια κρατούσε 2 βολτες........ δεν νομίζω να θες κ άλλα!! αυτά τα παρουσίασε χειμώνα. τώρα παλι παρουσιάζει το αισθητηρας-κοντερ. (χειμωνας έφτασε)Μπορώ να καταλάβω πόσο εκνευριστικό είναι να έχεις καινούργια μηχανή και να σου κάνει "κόλπα" ότι και αν είναι αυτό, όσο μικρό και ασήμαντο άλλα απ'όλα αυτά που αναφέρθηκαν αν εξαιρέσουμε το σταντ (που απειλεί άμεσα την σωματική σου ακεραιότητα!!!) τα άλλα όντως είναι μικροπροβλήματα!Αρκετά βέβαια για να σου τη σπάσουν και να σε εκνευρίσουν αλλά όχι αρκετά για να "θάψουν" το κατα τα άλλα υπέροχο shiver!{σχεδόν 6000 απροβλημάτιστα klm και ελπίζω πολλά ακόμα...μια φορά μόνο κόλλησε ο αισθητήρας του κοντέρ και αυτό σε βόλτα με τους ΑΒ στην Επίδαυρο επανήλθε μόνο του... }κρατάω μια επιφύλαξη για τον "ήχο τουρμπίνας"! τι είναι αυτό?????περισσότερο με εκνευρίζει που έχουν βγεί 3 report απο την Aprilia για το shiver και αν δεν ήταν το ΑΒ δεν θα παίρναμε χαμπάρι...
αααυτό ακριβώς εννοώ εδώ... http://www.apriliabikers.gr/portal/index.php?topic=7149.msg324685#msg324685
Ποια είναι αυτά τα 3 reports Σπύρο ? Που μπορούμε να τα διαβάσουμε? δεν έχω πάρει χαμπάρι κάτι....
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι