0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

*

petros_RS125

PROVLIMA ME RS HELP!!!!
« - : Νοέμβριος 04, 2008, 06:01:08 μμ »
Kalispera se olous...
postarw gia prwti fora edw sto site sas..
Omologw oti syzitate ta kalytera themata k ola mou exoun fanei poly xrisima k sas euxaristw giauto.
Egw exw to rs 125 2006' kai exei kapou sta 13.700 km
Toooso kairo ola douleuan roloi.. kanena provlima..
ksafnika prin apo liges meres paratirisa oti i thermokrasia oxi apla den itan ypsili alla den anevaine katholou. 0 grammes dld. otan anoiga to gazei stis psiles.. anevaine k i thermokrasia stis 3 mpares pou einai to kanoniko.. otan afina to gazei epefte teleiws
Ekeino to vrady den edwsa simasia. Tin epomeni mera anapse i kokkini endeiksi me to thaumastiko. Thewrisa oti teleiwse to ladi k etsi symplirwsa me ladi . I kokkini endiksi omws epimenei na einai anammeni.Mazi me tin kokkini endeiksi i thermokrasia synexizei na min exei anevei katholou osi wra k na to exw anameno.. Ektos autou to karavaki panw apo tin mpara tis thermokrasias anavosvynei xwris omws autin na exei anevei katholou. Sas parakalw heeelp
Btw pws mporw na vrw pou einai to psygio gia na dw an exei ygro mesa

*

Thanasis20

Απ: PROVLIMA ME RS HELP!!!!
« Απάντηση #1 - : Νοέμβριος 04, 2008, 08:17:59 μμ »
Καλώς ήρθες στο AB :bye:

Γράφε με ελληνικά φίλε, όχι στα κορακίστικα :ohyes:

Έλεγξε μήπως έχει βγει το καλώδιο του αισθητήρα, είναι πάνω στον κύλινδρο
« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 06, 2008, 01:38:42 μμ από Themis »

*

AkHeNaDoN

« Απάντηση #2 - : Νοέμβριος 04, 2008, 08:41:37 μμ »
90% Eχει κουνηθει το καλωδιο του θερμοστατη. σηκωσε το ντεποζιτο και ειναι ενα καλωδιο με εναν αισθητηρα διπλα απο το μπουζι. Διπλα θα δεις και το δοχειο με τα υγρα του ψυγειου.  :bye:

*

jimator

« Απάντηση #3 - : Νοέμβριος 05, 2008, 02:33:08 μμ »
Φιλε ξεβιδωσε ττην βιδα αλλεν στο ντεποζιτο και δες ενα μικρο δοχειακι για τα υγρα.

Παντως πηγαινε αλλαξε ενα πιστονακι για να γλιτωσεις τα μεγαλα κακα..

*

petros_sykies

« Απάντηση #4 - : Νοέμβριος 05, 2008, 02:35:43 μμ »
Και εγω εχω το ιδιο προβλημα ακριβως και οσα ειπατε τα εχω ελεγξει παιδια.ολα ειναι οκ.τωρα θα αλλαξω θερμοστατη μπας και...

*

petros_RS125

« Απάντηση #5 - : Νοέμβριος 05, 2008, 03:21:41 μμ »
Akhenadon ευχαριστώ πολύ φίλε για τις συμβουλές σου.. Αν μπορείς σε παρακαλώ να μου πείς πώς ακριβώς σηκώνω το ντεπόζιτο βενζίνης :D

*

Dief8armenoS

« Απάντηση #6 - : Νοέμβριος 05, 2008, 03:27:14 μμ »
Akhenadon ευχαριστώ πολύ φίλε για τις συμβουλές σου.. Αν μπορείς σε παρακαλώ να μου πείς πώς ακριβώς σηκώνω το ντεπόζιτο βενζίνης :D

Βγάζεις την σέλα, ξεβιδώνεις το αλεν βιδάκι που πιάνει το ντεπόζιτο (στοπ μπροστά του μέρος) με το πλαίσιο (λίγο πρίν το τιμόνι), σηκώνεις το ντεπόζιτο απο μπροστά, ...Έτημος  ;)

:bye:

*

petros_RS125

« Απάντηση #7 - : Νοέμβριος 05, 2008, 03:44:51 μμ »
Ευχαριστώ φίλε μου διεφθαρμένε  :D
Ευχαριστώ όλους παιδιά για την βοήθεια.
Το κόβω να γίνομαι μόνιμος κάτοικος αυτού εδώ του site. :D

*

petros_RS125

« Απάντηση #8 - : Νοέμβριος 05, 2008, 04:16:17 μμ »
Εαν τελικά δεν λύσω το πρόβλημά μου με αυτά που μου είπατε.. Τί προτείνετε να κάνω στη συνέχεια?

*

AkHeNaDoN

« Απάντηση #9 - : Νοέμβριος 05, 2008, 04:33:07 μμ »
Aν δεν ειναι αυτα.. μπορει να θες θερμοστατη.. Δεν ειναι ακριβως. γυρο στα 10-15e εχει.
Προσεξε ομως τσεκαρε καλα το καλωδιο που ειναι πανω στον θερμοστατη. Μπορει να φαινετε οτι παταει καλα αλλα να μην παταει..

*

petros_RS125

« Απάντηση #10 - : Νοέμβριος 05, 2008, 04:50:52 μμ »
Ευχαριστώ ρε φίλεεεε

*

borakos

« Απάντηση #11 - : Νοέμβριος 05, 2008, 07:31:05 μμ »
Καλη τυχη φιλαρακο....λιγο πιο κατω εχει ενα θεμα με photos απο α RSακια της φαμιλιας.Καντην ελα κλικ μεγαλερη αν γουσαρεις να δουμε και το μηχανακι σου :P

*

petros_RS125

« Απάντηση #12 - : Νοέμβριος 05, 2008, 08:29:32 μμ »
οκ φίλε θα το έχω υπόψην μου
ευχαριστώ παιδιά

*

Dief8armenoS

« Απάντηση #13 - : Νοέμβριος 05, 2008, 08:56:52 μμ »
Τσέκαρε μία και την τάση της μπαταρίας. Aυτό το λέω μιάς και είπες ότι όταν ανοίγεις τέρμα γκάζι το θερμόμετρο δουλεύει. Πάντως, όπως είπαν και παραπάνω σχεδόν σύγουρα έχει να κάνει με τον αισθητίρα θερμοκρασίας σου.

*

AkHeNaDoN

« Απάντηση #14 - : Νοέμβριος 05, 2008, 09:24:50 μμ »
Τσέκαρε μία και την τάση της μπαταρίας. Aυτό το λέω μιάς και είπες ότι όταν ανοίγεις τέρμα γκάζι το θερμόμετρο δουλεύει. Πάντως, όπως είπαν και παραπάνω σχεδόν σύγουρα έχει να κάνει με τον αισθητίρα θερμοκρασίας σου.

Ειχα παθει και γω κατι παρωμιο με τον Petros_RS125 και ηταν επειδη δεν επιανε καλα. Εμενα εδειχνε στα φρενα. Γιατι τοτε εκανε επαφη.. :P
« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 05, 2008, 09:26:54 μμ από AkHeNaDoN »

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Αρχική Σελίδα Όροι Χρήσης