0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Tenten έγραψε:Καλησπέρα σε όλους είναι φυσιολογικό μετά από το μεγάλο service (των 15000km) να καίω 20 lt και να κάνω 200km μόλις ?Σημειωτέον ότι μιλάω για οδήγηση σε συνθήκες πόλης και ότι το service έγινε στον "Άλιμο".Μήπως ήρθε ο καιρός να αρχίσω να φορτίζω τη μπαταρία από το παλιό μου παπί ???Με φιλικούς χαιρετισμούς Γιάννης
CHRIS wrote:Μετά την ρύθμιση του Doctor Bill, to Capo μου, κάνει γύρω στα 260 με 280 χλμ. μέσα στην πόλη και πάνω από 350 χλμ. σε νορμάλ ταξίδι, με κάθε γέμισμα! Δεν είναι κακό, ε?
bill έγραψε:πρεπει να τσεκαρουμε εαν δουλευει σωστα το φλοτερ της βενζινης ΥΓ.αυτες οι καταναλωσεις ειναι με σωστο κινητηρα,δηλαδη ρυθμισμενες βαλβιδες,σωστα μπουζι,σωστα ρυθμισμενοι κυλινδροι,καθαρο φιλτρο αερα,σωστο λαδι κινητηρα, σωστο προγραμμα στον εγκεφαλοκαι το σημαντικοτεροΣΩΣΤΗ ΟΓΚΟΜΕΤΡΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΑ ΜΠΕΚ ΤΟΥ ΨΕΚΑΣΜΟΥ.
Dave έγραψε:Εγώ παίδες σήμερα μέτρησα στο Caponord κατανάλωση 12lt στα 100 km!!!Kαι μάλιστα 200 km μετά το πρώτο service, το οποίο μετα από προτροπή του μάστορα το έκανα στα 5000 km.Έχει αρχίσει να με ανυσηχεί αυτή η κατανάλωση.Μάλλον στο επόμενο service είμαι για Αθήνα...
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι