0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
δεν μας λες και τι ΔΕΝ σε ικανοποιουσε στις μαμα ρυθμισεις ????και ποια βελτιωση ειδες ...και ισως πιιο μειονεκτημα ?
Tuono R είναι το δικό μου, αλλά οι ρυθμίσεις αφορούν Factory πλέον.Οhlins εμπρόςSag: 26mmΑπόσβεση επαναφοράς: 11 κλικ από maxΑπόσβεση συμπίεσης: 10 κλικ από maxΟι πλάκες είναι στην 1η γραμμή όπως βγαίνει από το εργοστάσιο. Είχα κατεβάσει μια γραμμή, αλλά ήταν υπερβολικά γρήγορο για μένα (σε συνδυασμό με το πίσω σήκωμα.)Ohlins πίσωSag: 10mmΑπόσβεση επαναφοράς: 12 κλικ από maxΑπόσβεση συμπίεσης: 9 κλικ από maxΤο ύψος είναι στα 315, αλλά θα το μειώσω λίγο στα 312 καθώς οι ΟΖ έχουν κάνει την αλλαγή κατεύθυνσης παιχνίδι και θα το προτιμούσα λίγο πιο αργό στις αντιδράσεις του. (διαφωνούμε με τον zilonaki εδώ )Δεν θυμάμαι τις ρυθμίσεις στα παλιά που φόραγα, αλλά σίγουρα το sag ήταν αλλού για αλλού μπροστά και θέλει οπωσδήποτε τσεκάρισμα.
Να σε ρωτήσω Byron, το sag 26/10 που αναφέρεις είναι free sag και όχι riders sag σωστά??Και κάτι άλλο, το manual που έχω για tuono factory γράφει 3 γραμμές να φαίνονται στο πηρούνι (χωρίς το καπάκι) για δρόμο..και 4 για πίστα..Η μία γραμμή αναφέρεται στο showa
Eίσαι σίγουρος ότι είναι από Tuono? Μία από τις διαφορές που έχουν μεταξύ τους τα Mille και τα Tuono είναι στο setup της πάνω πλάκας.
Εχω το manual (σε έντυπη μορφή) μπροστά μου! Αυτό που ήρθε με την μηχανή μου...
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι