0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
αλλα ειπαμε,κουβεντα να γινεται..
ανοιγω το θεμα αυτο θελοντας να δω ενα μεσο ορο με σχετικα με το ποσα χμ/ω βγαζει το strada κ το trail..γενικοτερα σφαλμα ταχυμετρου,διαφορες με γραναζωμα κτλ..ξερετε εσεις..σιγουρα ειναι το τελευταιο που με νοιαζει στη συγκεκριμενη μοτοσυκλετα μιας κ αλλου στοχευει αλλα κουβεντα να γινεται..εγω εχω δει μεχρι 192 με ευνοικο ανεμο σχετικα..(akrapovic-k&n k απλη βενζινη)εσεις?
Να πω την αλήθεια εγώ έχω την απορία γιατί τα strada είναι πιο γρήγορα από τα trail.
Παράθεση από: Zeppelin στις Ιανουάριος 20, 2009, 01:38:13 πμΝα πω την αλήθεια εγώ έχω την απορία γιατί τα strada είναι πιο γρήγορα από τα trail. Αντρεα, εννοεις στην τελικη ταχυτητα;Αν η ιπποδυναμη κ το γραναζωμα ειναι ιδια, τοτε παιζει το στισιμο της μοτοσυκλετας κ η αεροδυναμικη. Για παραδειγμα, ακομη κ το ψηλο φτερο του trail ή κ η ζελατινα του μπορει να παιξουν ανασταλτικο ρολο στην επιτευξη υψηλοτερης τελικης.
Παράθεση από: Μητσαρας στις Ιανουάριος 20, 2009, 01:23:44 πμανοιγω το θεμα αυτο θελοντας να δω ενα μεσο ορο με σχετικα με το ποσα χμ/ω βγαζει το strada κ το trail..γενικοτερα σφαλμα ταχυμετρου,διαφορες με γραναζωμα κτλ..ξερετε εσεις..σιγουρα ειναι το τελευταιο που με νοιαζει στη συγκεκριμενη μοτοσυκλετα μιας κ αλλου στοχευει αλλα κουβεντα να γινεται..εγω εχω δει μεχρι 192 με ευνοικο ανεμο σχετικα..(akrapovic-k&n k απλη βενζινη)εσεις?Λίγο δύσκολο μου φαίνεται 192 αν δεν έχει αλλάξει το βήμα. Έχω δει μέχρι 190 οπότε και βάρεσε κόφτης, τόσο έντονα που ειλικρινά τρόμαξα μήπως του έκανα καμιά ζημιά. Για του λόγου το αληθές :Από τότε ψάχνω έναν καλό γκρεμό μπας και ανέβει η τελική, γιατί αλλιώς φως δεν βλέπω.
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι