Κατα αρχην ευχαριστω το
το δημητρη (boukis) και τη γυναικα μου(βρηκε το φλουρι και τραβηξε το μαγικο φακελο) που μου εκαναν το καλυτερο δωρο για το 2009 ..Το riding school 0-300 !!!!!!!!
Κατα την γνωμη μου ηταν μια αψογη διοργανωση απο ολες τι μεριες, ξεκινησε πρωι πρωι( 7 λεμε) και τελειωσε κατα τις 5
το απογευμα!Μαθαμε αρκετα νεα πραγματα και ανακαλυψαμε πως αν και ξεραμε άλλα δεν τα εφαρμοζαμε σωστα για να εχουμε τα επιθυμητα αποτελεσματα.....
Ετσι οι ανθρωποι του σχολειου υπομονετικα μας υποδεχτηκαν,μας διδαξαν,μας ταισαν ακουσαν τις αποριες μας και μας εδειξαν στη πραξη πως τελικα πρεπει να οδηγουμε το μωρο μας διασκεδαστικα αλλα και με ασφαλεια !!!Πολυ καλο γενικα ολο το κλιμα με απλους κανονες που ακολουθησαμε πιστα και ετσι συνεργαστηκαμε τελεια με τους εκπαιδευτες εντος και εκτος πιστας !!!
Το προτεινω ανεπιφυλαχτα σε ολους παιδια και μακαρι αυτο που πρωτοποριακα κανει η πολεμικη αεροπορια( στελνει το προσωπικο της και πληρωνει τα εξοδα του σχολειου) να το ακολουθησουν και αλλοι μπας και καλυτερεψει αυτο που επικρατει στους ελληνικους δρομους !!!!!!!!
Προσωπικα θα προσπαθησω να κανω πραξη αυτα που εμαθα και αν μη τι αλλο να συνεχισω και στα california αφου πολλοι απριλιανοι ηδη συμμετεχουν!!!
Στο θεμα μας τωρα σιγουρα εγινα πιο γρηγορος και σιγουρα εμαθα το οτι να ξυσεις στη στροφη δεν σημαινει πως στριβεις σωστα ουτε πως πας γρηγορα ,μαλλον σημαινει οτι κανεις εφε ή κρεμιεσαι σαν χιμπατζης για να ξυσεις γονατο και κινδυνευεις καθε φορα που το επιχειρεις.........
Αμοιβη μας για ολα αυτα που ακουσαμε ,μαθαμε και καναμε πραξη ηταν διπλωματα αποφοιτησης πολλα θετικα σχολεια απο τους διοργανωτες για την συνεπεια και την αφοσιωση μας και τελος για 3 απο μας (αναμεσα τους και γω)ενα δωρο επειδη συμφωνα με τους εκπαιδευτες μας δειξαμε την καλυτερη δυνατη βελτιωση στη διαρκεια της μερας!!!!