0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να σου πω την αλήθεια σε επαρχιακούς δρόμους ανάβω την μεγάλη σκάλα όπου μπορώ..
Αισθητικά δεν είναι και πολύ όμορφα αλλά νομίζω οτι θα μπορούσα να ζήσω μ' αυτό, ειδικά αν μου κάνουν τη ζωη πιο εύκολη...εξάλλου απ' ότι είδα μάλλον μπαινοβγαίνουν εύκολα οπότε δεν χρειάζεται να τα έχω μονιμα επάνω...
Αυτή η ιδέα τι σου λέει; Και αυτό δεν είναι πολύ όμορφο, μπαινοβγαίνει και αυτό εύκολα και σου κάνει τη ζωή πιο εύκολη και ούτε αυτό θα χρειαστεί να το έχεις μόνιμο. Επιπροσθέτως ταιριάζει και το χρώμα με τα μηχανάκια μας... Θα το πάρεις;;;;;;;
Για δες εδώ Αισθητικά δεν μου αρέσουν ιδιαίτερα.Πηγή http://www.apriliaforum.com/forums/showthread.php?t=173943
Παράθεση από: allo_bar στις Απρίλιος 08, 2009, 01:13:31 μμΑισθητικά δεν είναι και πολύ όμορφα αλλά νομίζω οτι θα μπορούσα να ζήσω μ' αυτό, ειδικά αν μου κάνουν τη ζωη πιο εύκολη...εξάλλου απ' ότι είδα μάλλον μπαινοβγαίνουν εύκολα οπότε δεν χρειάζεται να τα έχω μονιμα επάνω...Αυτή η ιδέα τι σου λέει; Και αυτό δεν είναι πολύ όμορφο, μπαινοβγαίνει και αυτό εύκολα και σου κάνει τη ζωή πιο εύκολη και ούτε αυτό θα χρειαστεί να το έχεις μόνιμο. Επιπροσθέτως ταιριάζει και το χρώμα με τα μηχανάκια μας... Θα το πάρεις;;;;;;;Δεν νομίζω.... Πρέπει να βρούμε άλλη λύση φίλε Κώστα, λιγότερο βίαιη αισθητικά...
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι