0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

*

Αποσυνδεδεμένος bros400pgm

• 8418
  • Φύλο: Άντρας
  • ΧΟΝΤΡΟΣ πονος λεμε
  • Αντιδράσεις: +255
Απ: Dorso VS Strom V1000
« Απάντηση #15 - : Μάιος 04, 2009, 02:28:52 μμ »
Ρε σεις ...με τόσο τσαι ...δεν ανοίγουμε καμμια τσαγερί ...

να βράζουμε κανα σερβις και κανα λάστιχο !!  :tez: :tez: :tez: :tez:

Πες τα ρε αλεξη................................. :kalo: :kalo: :kalo:
APRILIA CAPONORD RULESSSSSSSSSSS

*

dorsocrazy

« Απάντηση #16 - : Μάιος 04, 2009, 03:15:27 μμ »
Εγω ρε παιδια δεν μπορω να καταλαβω γιατι κατι τουονο και supermotard πανε να κοντραριστουν με τα mille στο γαλαξιδι............... :pray: :pray: :pray:

Μα μυαλο δεν εχουν? Τους κερναω λοιπον κατι τσαγακια και ησυχαζουν και αυτοι..........

και τωρα που το καλοσκεφτομαι.................Γιατι τα βγαζουν καν εξω απο την πολη......... :thnk: :thnk: :thnk:

:mlk :mlk :mlk :mlk :mlk :mlk :mlk :mlk :mlk :mlk :mlk

*

dorsocrazy

« Απάντηση #17 - : Μάιος 04, 2009, 03:15:46 μμ »
Ρε σεις ...με τόσο τσαι ...δεν ανοίγουμε καμμια τσαγερί ...

να βράζουμε κανα σερβις και κανα λάστιχο !!  :tez: :tez: :tez: :tez:

Πες τα ρε αλεξη................................. :kalo: :kalo: :kalo:

*

DorsoDio

« Απάντηση #18 - : Μάιος 04, 2009, 03:19:45 μμ »
Καλά του έκανες του κάγκουρα!!!  :kalo: :kalo: :kalo:
Έτσι μπας και βάλουνε λίγο μυαλό οι ιππότες της ασφάλτου!!!

*

capo594

« Απάντηση #19 - : Μάιος 04, 2009, 07:46:40 μμ »
Δεν θα ήταν ο Παναγιώτης ο Σιδεροφάγος φαίνεται και ούτε εγω σιγουρα γιατι εμεις τσάγια και χαμομήλια και παξιμάδια απο dorsoduro δεν δεχόμαστε ........... Ισως συναντηθούμε κάποτε και μεις σε κάποιο φαναρι φιλαράκι !!! :bye: :bye: :bye:
Μεγαλη μπουκια φαε .........ξερεις πως παει μετα!!!!!!!! :P :P :bye:

*

nikitas

« Απάντηση #20 - : Μάιος 04, 2009, 08:14:18 μμ »
Βρε Νικιτα,

τράβηξες φωτο?

Που ησουν?
στην κ1 αλλα απο το κινητο και δεν βγηκαν καλεσ το βιντεακι το στελνω με μαιλ
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 04, 2009, 08:46:03 μμ από nikitas »

*

Αποσυνδεδεμένος AlexDorso

• 2453
  • Αντιδράσεις: +436
« Απάντηση #21 - : Σεπτέμβριος 22, 2009, 12:49:21 πμ »
τι να πω κι εγω που εχω ενα γειτονα με Vstrom650 που με περιμενει να το στρωσω για να ανοιξουμε.....

θελει να βαλουμε και καφεδες στοιχημα...

Αληθεια τσαι και καφες παει???? δεν παει.... :tez: :tez: :tez: :tez:
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΥΝ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ.

*

h.a.balafoutre

« Απάντηση #22 - : Σεπτέμβριος 22, 2009, 02:37:09 μμ »
 :P
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 22, 2009, 02:41:53 μμ από h.a.balafoutre »

*

dimzaf

« Απάντηση #23 - : Σεπτέμβριος 22, 2009, 03:07:37 μμ »
τι να πω κι εγω που εχω ενα γειτονα με Vstrom650 που με περιμενει να το στρωσω για να ανοιξουμε.....

θελει να βαλουμε και καφεδες στοιχημα...

Αληθεια τσαι και καφες παει???? δεν παει.... :tez: :tez: :tez: :tez:

Πάει, πως δεν πάει....
Εσύ πίνεις καφεδάκι και κερνάς τσαγάκι τον Vstrom.
Που πας ρε Καραμήτρο με το Japanομπούρουχο το 6μιση???   :D :D :D :D

ΥΓ: Πήρε το μάτι μου κάτι Fazerάκια να ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ή μου φαίνεται????   :P :P :P :P :P

*

• 2453
« Απάντηση #24 - : Σεπτέμβριος 22, 2009, 03:30:40 μμ »
εαν εννοεις εχθες το απογευμα στα λιμανακια..... ναι καλε μου φιλε.. :( :( :(

εχω κανει ομως 500 χλμ με το μηχανακι ακομα το στρωνω...... :srry: :srry:

ασε που ουτε προκαλεσα ουτε τιποτα αυτος μαλλον ειχε χωρισει με την γκομενα του και δεν ηξερε που να ξεσπασει και την πληρωσε το faser :tez: :tez:

*

dimzaf

« Απάντηση #25 - : Σεπτέμβριος 22, 2009, 04:26:33 μμ »
εαν εννοεις εχθες το απογευμα στα λιμανακια..... ναι καλε μου φιλε.. :( :( :(
εχω κανει ομως 500 χλμ με το μηχανακι ακομα το στρωνω...... :srry: :srry:
ασε που ουτε προκαλεσα ουτε τιποτα αυτος μαλλον ειχε χωρισει με την γκομενα του και δεν ηξερε που να ξεσπασει και την πληρωσε το faser :tez: :tez:
Όχι, όχι φίλε μου...    
Αναφερόμουνα στο ποστ του balafoutre   (σ' αυτό που βγάζει γλώσσα.....  :P :P  )

Κοίτα να δεις σύμπτωση όμως, ε????

Επίσης να σου πω κάτι: Όχι μαλακίες στα λιμανάκια. Έχει φάει το κεφάλι του πολύς κόσμος.
Άλλο είναι ένα "φιλικό" άνοιγμα σε μία ευθεία και άλλο να κάνουμε τον δρόμο πίστα.

off topic
Πίστεψέ με, στο λέω και από προσωπική εμπειρία. Μου συνέβη φάση και ΧΕΣΤΗΚΑ πάνω μου.
Κοντράρομαι λοιπόν με ένα τύπο με VarKadero σε όλη σχεδόν την παραλιακή. Τον κερνάω 5-6 τσαγάκια, αλλά αυτός δεν το βάζει κάτω.
Περνάμε λίμνη Βουλιαγμενης, αυτός πίσω μου ... καρφώνω την 1η αριστερή στροφή. Πολύ άνετα, πολύ σταθερά και με αρκετή ασφάλεια για τα δεδομένα του Κάπο. Μετά απλά κόβω ταχύτητα. Ο Βαρκαντέρος με περνάει επιδεικτικά σκάζοντας και ξερογκαζιά από τις Ακράπες του.
1η Μαλακία μου: Τσιμπάω!
2η Μαλακία μου: Κατεβάζω και αρχίζω να τον ακολουθώ.
3η Μαλακία μου: Βλέπω το Βαρκαντέρο μπροστά μου να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα απ' όλα --> Δλδ την ΒΑΡΚΑ! Κι όμως εγώ είμαι ακριβώς πίσω του πολύ σταθερός. Τον μετράω.. τον έχω ανά πάσα στιγμή.
4η Μαλακία μου: Ενώ μπορούσα να τον περάσω στην έξοδο από το πέταλο ...τον αφήνω μπροστά να οδηγεί την ηλίθια κούρσα μας.
5η Μαλακία μου:  Στην είσοδο της ανηφορικής δεξιάς (πριν την καντίνα), αφού τα πήρα στον εγκέφαλο, και αφού τον βλέπω να παλεύει με την Βάρκα του, αφήνω το Κάπο να πλασαριστεί στην εξωτερική και ξεκινάω την προσπέραση πάνω στην στροφή, η οποία γίνεται με εκπληκτική διαφορά ταχύτητας. ΜΕΓΙΣΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ (ΜΟΥ)!
Γιατί? Γιατί ενώ εγώ όλα αυτά τα κάνω νιώθοντας ότι χρησιμοποιώ μέρος (και όχι όλες) των δυνατοτήτων μου και της μηχανής, ο Βάρκας "χαροπαλεύει".
Αποτέλεσμα? Του γλίστρησε το Βαρκαντέρο και αναγκάστηκα να βγω ελαφρώς στο αντίθετο ρεύμα για να μην τσουγκρήσουμε. Πάλι καλά ήταν αργά το βράδυ χωρίς κίνηση και τη γλυτώσαμε και οι δύο.  :pray:
Και ξαναλέω: Δεν πάιζει ρόλο αν ήμουν εγώ πιο γρήγορος ή αυτός. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ήμασταν μαλάκες και οι 2 που κάναμε πίστα τον κωλόδρομο.

on topic τώρα...
Στρώστο πρώτα το εργαλείο και μετά δώστους να καταλάβουν πόσο δυνατά είναι τα Ιταλικά άλογα!

« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 22, 2009, 04:29:36 μμ από dimzaf »

*

george_grat

« Απάντηση #26 - : Σεπτέμβριος 23, 2009, 05:23:06 μμ »
+100000 παρα πολυ σωστός ο dimzaf.

Εχεις απόλυτο δίκιο.

*

• 2453
« Απάντηση #27 - : Σεπτέμβριος 23, 2009, 09:04:20 μμ »
παντως ενω εχω τυχει αρκετες φορες με tdm, varaderno kai vstrom σε φαναρια με καλο χορο μπροστα για κοντρα, δεν κανουν την κινηση να ανοιξουν....

μαλλον οι συναδελφοι μου εχουν κανει καλη δουλεια

οσο για τα λιμανακια απλα παω προς τα εκει γιατι ειναι ωραια μοτοβολτα και οχι για διαφορες αλλες μ@λ@κιες.

*

Venom

« Απάντηση #28 - : Σεπτέμβριος 24, 2009, 12:41:21 μμ »
Ξεκίνησα αυτό το post μιας και μου δόθηκε σήμερα ευκαιρία να τα χώσω σε κάποιο Storm V1000.
Πήγαμε λοιπόν σήμερα με τον Dorsocrazy για τα Μέγαρα προς Track Day γκάβλ..... Στην επιστροφή μόλις είχαμε φτάσει κοντά Κανά χιλιόμετρο από την Θηβών, βλέπω έναν κάγκουρα με το αναφερόμενο μηχανάκι να κάνει σούζες και τρέλες με το θωρηκτό. Αφού αυτός ο άνθρωπος ήθελε τέτοια γιατί πήρε αυτό το μηχανάκι?

Τέλος πάντων, φτάνουμε στο φανάρι και έρχεται ο τύπος κοντά μου με γκαζιές. Εμείς full εξοπλισμένοι με φόρμα μπότες και ....διες. Κοιτά το εργαλείο με περιέργεια και μπορώ να πω προκλητικά. Στο άνοιγμα του φαναριού του δίνω να ποιεί ένα τσάι με λεμόνι. Δυστυχώς δεν έλεγε να ηρεμήσει και ξανά άρχισε τα τρελά του (μάλλον νόμιζε ότι δεν ήταν η στιγμή του). Ξεκινάμε πάλι με το πράσινο και του δίνω να πιει ένα χαμομήλι. Τιποτα αυτός μάλλον σο λέει ότι δεν έβαλε την πρώτη ταχύτητα σωστά. Στο τρίτο φανάρι του έδωσα ένα παξιμάδι για τα προηγούμενα.

Με λίγα λόγια πήρε τα ....... και αντί να βάλει μυαλό εκείνος εκεί. Στο τελευταίο φανάρι πριν τον Κηφισό άρχισα να κάνω εγώ γκαζιές και μόλις 'άναψε το φανάρι τον άφησα να φύγει μιας και εγώ έπρεπε να πάω στον Κηφισό.

Τι να πω, αφού θέλει καγκουριές γιατί πήρε αυτό το εργαλείο? Ομολογώ να πω όμως ότι ο τύπος ήξερε να το οδηγάει και μάλιστα αρκετά καλά.

Απλά φιλέ δεν κατάλαβες οτι ο V-Stromάνθρωπος δεν είχε λεφτά πάνω του, για να σε κεράσει και αυτός κάτι (μετά από τόσες φορές που τον κέρασες εσύ) και προσπαθούσε να πάει γρήγορα στη τράπεζα να βγάλει λίγο χρήμα..... τον παρεξήγησες.... :tez: :tez: :tez:

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Αρχική Σελίδα Όροι Χρήσης