0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

*

gihal

Καλησπέρα guys, ήθελα να ρωτήξω, έχει αγοράσει ποτέ κανένας μηχανή με το κόλπο της απόσυρσης προκειμένου να πάρετε τα 5 χρόνια δωρεάν τέλη κυκλοφορίας? Και αν ναι, πόσο πήρε αυτή η διαδικασία γιατί εγώ απο το εν λόγο κατάστημα που αναφέρω στον τίτλο έχουν περάσει 2 βδομάδες και ακόμα περιμένω. Όταν τον πήρα τηλ. δε, μου είπε ότι πάμε για Δευτέρα-Τρίτη. Ήθελα να ξέρω λοιπόν αν είναι νορμαλ αυτή η καθυστέρηση ή κάτι πάει στραβά. Την μηχανή την έχει εκεί και είναι έτοιμη προς παράδοση το μόνο που λείπει είναι να τελειώσει η διαδικασία με το ΟΔΥΕΕ προκειμένου να βγάλει πινακίδες (τουλάχιστον έτσι μου λέει.

Αφού μου είπε "έλα πάρτο και όταν τελειώσει η διαδικασία να περάσω απο εκεί να μου βάλει τις πινακίδες"

Τα φώτα σας...

Ευχαριστώ.

*

Drakos

Απ: Καθυστέρηση παράδοσης απο το παγκόσμιο μαγαζί
« Απάντηση #1 - : Μάιος 27, 2009, 04:59:00 μμ »
Εάν πρόκειται για μοτοσυκλέτα Aprilia, πάρε τηλ. και ρώτα στα κεντρικά της Aprilia,γιατί παίζει να περιμένεις μήνες...
Ελπίζω να μην τον έχεις ξεχρεώσει.... καλή τύχη.  :pray:

*

Αποσυνδεδεμένος christosms

• 249
  • Φύλο: Άντρας
  • ...όλα είναι ερήμην!
  • Αντιδράσεις: 0
« Απάντηση #2 - : Μάιος 27, 2009, 05:02:38 μμ »
...δεν είναι μόνο τα τέλη κυκλοφορίας για 5 χρονιά άλλα και τα τέλη ταξινόμησης και εξόδων έκδοσης πινακίδας, .... το μηχανάκι που πήγα για απόσυρση το είχα αγοράσει μονός μου, επειδή ήταν μοτοποδήλατο (παπί), μου πήρε μια εβδομάδα η μεταβίβαση μεσώ τροχαίας, με το που πήρα την άδεια κυκλοφορίας στο όνομα μου, πήγα μονός μου στον Ο.Δ.Δ.Υ και σε μίση ώρα είχα τελειώσει..., πήρα την βεβαίωση παραγραφής - απόσυρσης, την πήγα αυθημερόν στη τροχαία όπου κατευθείαν μου έδωσαν σε διπλότυπο την βεβαίωση ότι είχε παραγραφή το μοτοποδήλατο από τα βιβλία τους, και μετά με το χαρτί την ίδια μέρα πας στον αντιπρόσωπο και σου κάνει ολόκληρη την μείωση των τελών ταξινόμησης, και την απαλλαγή των εξόδων πινακίδας... εν ολίγοις πάνω από εβδομάδα δεν πρόκειται να πάρει...
BMW rules...:fies:

*

Αποσυνδεδεμένος apriliabikers.gr

• 17379
  • Αντιδράσεις: +16
« Απάντηση #3 - : Μάιος 28, 2009, 06:07:02 πμ »
..μάλιστα... πάλι το..''παγκοσμιο'' κατάστημα στο προσκήνιο...  :dry: :thnk:

*

CapoEateR

« Απάντηση #4 - : Μάιος 28, 2009, 07:36:39 πμ »
 :thnk: :thnk: :thnk: :thnk: :thnk:
δυστυχως σε αυτο το "μαγαζι" εχουν ταλαιπωρηθει πολλα ατομα και απο οτι βλεπω θα υπαρξουν και περισσοτερα !!!!
Ελεγα να μην ασχοληθω αλλα .........
Πριν κανενα μηνα αγορασα την νεα μου μηχανη δινοντας ανταλλαγη το Capo μου και "προσφερθηκε" να μου κανει αποσυρση.....
Οκ λεω μια χαρα θα γλιτωσω και τα 5 χρονια τελη κυκλοφοριας και συμφωνω. Ρωταω ποσο κραταει η διαδικασια και μου λεει ο τυπος το πολυ
μια εβδομαδα με 10 μερες, οκ φυγαμε !!! Περασαν σχεδον 40 μερεσ για να παρω το καινουριο μηχανακι και να βρω ακρη με τις π@π@ριες που
εκανε και ελεγε  :psdof: :psdof: :psdof: Και βεβαια την διαφορα απο τα τελη ταξινομησης την τσεπωσε αυτος με το ετσι θελω και διαφορες
π@π@ρολογιες (δυστυχως το ειχα ξοφλησει το νεο μηχανακι)
Το μαγαζακι αυτο ειναι για πολλες μολοτοφ με τις απατεωνιες που κανει καθημερινα.... φανταζομαι θα τσεκαρατε την αγγελια που ποσταρε ο καλος φιλος
zeli σχετικα με το Capo που κρατησανε !!!
Φιλαρακι προσπαθησε να πιεζεις οσο περισσοτερο γινεται μπας και το παρεις γρηγορα το νεο μηχανακι σου !!
 :bye: :bye: :bye:

*

Jk21

« Απάντηση #5 - : Μάιος 28, 2009, 01:23:55 μμ »
 :psdof: :psdof: :psdof: :psdof: μμμμμμμμμ οκ παλι τα ιδια με το παγκοσμιο.... Κουραγιο φιλε και εγω απο κει ειχα παρει το Capo μου και ειχαμε τα ιδια πανηγυρια..... Εγω φιλε ημουν στο ''απο Δευτερα'' κανα μηνα + αλλα εκανα υπομονη γιατι μου ειχε παρει στη μακραν καλυτερη τιμη απο ολους τη Χουσκβαρνα μου (ειχε τσεκαρει τοτε και ο Bill το Capo και μου χε πει οκ παρτο.....). Τελικα οταν τα παραπηρα στο κρανιο και πηγα απο κει (καπος ακομψα ειναι η αληθεια), να δω τι στον π@@@@@@ γινετε επιτελους μου ειπε το ποιμα οτι αυτος που αφινει το Capo παιρνει ενα καινουριο 600αρακι με αποσυρση και καθηστερει η διαδικασια κλπ κλπ κλπ  :psdof: :psdof: :psdof: :psdof:... Στο τελος μου λεει και αλλη τιμη απο αυτη που ειχαμε συμφωνησει προ μηνος (1000 Ευρω κατω το 610 μου!!!!!!!) εεεεε και καταλαβαινεις..... Με απαιτηση να δω αυτον που εχει το μαγαζι (το αφεντικο) αρχησε να μου λεει ο τυπακος που μιλαγαμε μαζι απο την αρχη οτι εχω δικιο και συγνομη και οτι ηταν δικο του λαθος γιατι δεν εκτιμησε καλλα το 610 και σε παρακαλω μη το κανεις γιατι εχω 2 παιδια και θα χασω τη δουλεια μου...!!!!!! Τελικα αν και ειχα φρικαρει με ολα αυτα αλλα ηθελα το Capo τα βρηκαμε στη μεση εδωσα τοπο στην οργη και μετα απο 2 μηνες παρα κατι (!!!!!) τελιωσε το σιριαλ.... Τωρα αν το κανε ολο αυτο για να με πιασει μ@λ@κ@ και να μου παρει 500 Ε παραπανω τι να σου πω?????? Παιζει  :dry: :dry: :dry: :dry:... Παντος ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.... Καλο κουραγιο. 
Φιλε CapoEateR οχι δεν εχω δει για πες που και τι να δουμε...? τι ειπε ο φιλος ο Zeli....??

:bye: :bye: :bye: :bye: :bye: :bye:

*

Αποσυνδεδεμένος nenhs

• 805
  • Sex Drugs Metal
  • Μοντέλο μηχανής: rsv4 r
  • Αντιδράσεις: +3
« Απάντηση #6 - : Μάιος 28, 2009, 01:48:10 μμ »
να πωτησω κατι? το παγκοσμιο τι  ειναι ?
μηπως εννοειται το ********? ή είπα μ@λ@κι@
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 05, 2009, 08:04:29 μμ από powerphot »
ΤΣΑΚΣΤΑ ΑΠΑΝ..........

*

Αποσυνδεδεμένος freco

• 889
  • F*ck, I 'm back.
  • Αντιδράσεις: +5

*

Αποσυνδεδεμένος nenhs

• 805
  • Sex Drugs Metal
  • Μοντέλο μηχανής: rsv4 r
  • Αντιδράσεις: +3
« Απάντηση #8 - : Μάιος 28, 2009, 02:21:44 μμ »
εχω ακουσει τι παρταλια ειναι και δεν εκανα καν τον κοπο οταν εψαχνα να παρω μηχανακι να περασω απο εκει
ΤΣΑΚΣΤΑ ΑΠΑΝ..........

*

Jk21

« Απάντηση #9 - : Μάιος 28, 2009, 02:24:09 μμ »
Ετσι ακριβος....... :kalo:

*

Cris

« Απάντηση #10 - : Μάιος 28, 2009, 02:41:00 μμ »
εχω ακουσει τι παρταλια ειναι και δεν εκανα καν τον κοπο οταν εψαχνα να παρω μηχανακι να περασω απο εκει
αποδεδειγμένο!!!!!

*

pagapontis

« Απάντηση #11 - : Μάιος 28, 2009, 09:05:58 μμ »
Εγω πάντως μάγκες το πήρα με απόσυρση κλπ κλπ μέσα σε μια βδομάδα ....
Global Makaronis !!!

*

Αποσυνδεδεμένος apriliabikers.gr

• 17379
  • Αντιδράσεις: +16

*

Αποσυνδεδεμένος zachs

• 1180
  • Μοντέλο μηχανής: 2006 RSV1000R
  • Αντιδράσεις: +220
« Απάντηση #13 - : Μάιος 28, 2009, 09:45:39 μμ »
Κι εγώ με απόσυρση το πήρα.Έκανε κανά μήνα η διαδικασία από τον Ερμείδη.Καλά ήταν? :blus:

*

Αποσυνδεδεμένος CAPORAID

• 1964
  • KTMMMMMMMMM !!!!!!
  • Μοντέλο μηχανής: KTM 1290 super adventure
  • Αντιδράσεις: 0
« Απάντηση #14 - : Μάιος 29, 2009, 09:51:32 πμ »
καλα ξεμπερδεματα με αυτον !!!!   :thnk: :thnk: :thnk: :thnk: :thnk:

:( :( :( :(  κριμα να μην τους καθαριζει κατι τετοιους η aprilia.............    :thnk: :thnk:

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Αρχική Σελίδα Όροι Χρήσης