0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

*

giannisshiver

ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΣ ΗΧΟΣ
« - : Αύγουστος 08, 2009, 10:10:46 μμ »
γεια σας ειμαι καινουργιος και θα ηθελα μια βοηθεια.εχω εδω και 3 μηνες ενα shiver. το πηρα με 3500χλμ και τωρα εχω 10600χλμ. τον τελευταιο καιρο ακουγεται απο τον κινητηρα ενας μεταλικος ηχος σαν κατι να χτυπαει κατι γρηγορα.οχι πολυ δυνατος αλλα ακουγεται.οταν ειναι στο ρελαντι οχι αλλα μετα τις 3000 στροφες αρχιζει.επικοινωνισα με την αντιπρωσωπεια της περιοχης τηλεφ γιατι κλεινει αυτον τον καιρο και μου ειπε πως λογικα πρεπει να ειναι τα γραναζια και θα πρεπει να ανοιχτει και να μεινει μεσα για καποιες μερες.τωρα τι ακριβως δεν ξερω και εγω.το μηχανακι εχει κανει 3 service. αν γνωριζει καποιος κατι ας με βοηθησει γιατι θα σκασω μεχρι να ανοιξει η αντιπροσωπεια
« Τελευταία τροποποίηση: Αύγουστος 22, 2009, 02:56:56 μμ από Themis »

*

Αποσυνδεδεμένος v997

• 727
  • Φύλο: Άντρας
  • Μοντέλο μηχανής: aprilia tuono v4r
  • Αντιδράσεις: +5
Απ: ΜΕΤΑΛΙΚΟΣ ΗΧΟΣ
« Απάντηση #1 - : Αύγουστος 08, 2009, 11:19:29 μμ »
Μηπως δεν ειναι κατι πολυ σημαντικο? :thnk:

Το μοτερ κατα την διαρκεια της ζωης του αλλαζει ηχο,οποτε μην σε παραξενευει κατι
αν δεν ειναι ιδιαιτερα δυνατο!!

Και ο μηχανικος,ειναι περιεργο που καταλαβε την βλαβη απο το τηλεφωνο!! :pray:
Μην βιαστεις παντως να ανοιξεις μοτερ απο ενα "τσικ-τσικ"!!

Παρε και μια δευτερη γνωμη αν μπορεις.

:bye: :bye:
How blind,can you be,dont you see..........

*

Αποσυνδεδεμένος The Liver Killer

• 566
  • Philip The Great!
  • Αντιδράσεις: 0
« Απάντηση #2 - : Αύγουστος 09, 2009, 12:14:11 πμ »
Ο Χριστος κι Αποστολος!!!!!!!!!

Μην ανοιξεις κανα μοτερ απλα επειδη ακουγεται κατι......

Κανενα μοτερ απο shiver δεν εχει χτυπησει μεχρι τωτα....

Ψαξτο καλα,και ακου και τη γνωμη του v 997,οντως το μοτερ αλλαζει ηχο με το περασμα του χρονου...και ειναι και Ιταλικο!
V2 HARDCORE/BRP-ROTAX

*

Αποσυνδεδεμένος Baggos

• 1237
  • Αντιδράσεις: +2
« Απάντηση #3 - : Αύγουστος 09, 2009, 12:40:03 πμ »
...και ειναι και Ιταλικο!

..εντάξει τότες...!!όλα εξηγήθηκαν...!! :h22: :hysterl

..πλακίτσα εε...γεια σου ρε liver killer beerer....!! :chrs: :bye:

*

Αποσυνδεδεμένος apriliabikers.gr

• 17379
  • Αντιδράσεις: +16
« Απάντηση #4 - : Αύγουστος 09, 2009, 01:22:52 πμ »
αν και μονο απο κοντα καταλαβαινει κανεις..

μήπως ειναι απο τα διαφράγματα στις εξατμισεις..?? εχει συμβει να θελουν αντικατασταση σε shiver + dorso.. εντος εγγυησης...
και ναι..ακουγεται ακομα περισσοτερο  :tez: σαν τενεκές ξεγανωτος και μεταλλικός ηχος... :bye: :bye:

*

Jk21

« Απάντηση #5 - : Αύγουστος 09, 2009, 11:52:03 πμ »

Και ο μηχανικος,ειναι περιεργο που καταλαβε την βλαβη απο το τηλεφωνο!! :pray:
Μην βιαστεις παντως να ανοιξεις μοτερ απο ενα "τσικ-τσικ"!!

Παρε και μια δευτερη γνωμη αν μπορεις.

:bye: :bye:

Φίλε μου συμφωνώ... Κάτσε λίγο δλδ. Παίρνεις τηλ και λες κάνει το Σίβερ μου τσικ τσικ και σου βγάζει ο άλλος πόρισμα!!!! :tez: :tez: :tez: :tez: :tez: :tez: Το να είναι δλδ καμιά κολοβενζίνα και να ακούς τις βαλβίδες ή τα πειράκια σου τώρα που ανοίγει σιγά σιγά και το μοτέρ σου (είπες ότι μόλις έφτασε στις 10000+..) δεν παίζει????? :thnk: :thnk: :thnk: Να σου πω μόνο ότι 16 χρόνια τώρα 7 μοτό και 2 αυτοκίνητα που έχω αλλάξει από κολοβενζίνες έχω ακούσει ότι και έχω πάθει ότι....  Μην το ανοίξεις το μοτεράκι σου έτσι για πλάκα και μην εμπιστεύεσαι τις τηλεδιαγνώσεις...!!! ;) ;)     :bye: :bye: :bye: 

*

• 17379
« Απάντηση #6 - : Αύγουστος 10, 2009, 01:35:58 πμ »
..επίσης διαβασε το φορουμ εχει ξανααναφερθει μεταλλικός θόρυβος και ηταν φυσιολογικός... φυσικά..τωρα εσύ ξερεις τι ακους... :bye: :bye:

*

dorsocrazy

« Απάντηση #7 - : Αύγουστος 10, 2009, 09:34:04 μμ »
γεια σας ειμαι καινουργιος και θα ηθελα μια βοηθεια.εχω εδω και 3 μηνες ενα shiver. το πηρα με 3500χλμ και τωρα εχω 10600χλμ. τον τελευταιο καιρο ακουγεται απο τον κινητηρα ενας μεταλικος ηχος σαν κατι να χτυπαει κατι γρηγορα.οχι πολυ δυνατος αλλα ακουγεται.οταν ειναι στο ρελαντι οχι αλλα μετα τις 3000 στροφες αρχιζει.επικοινωνισα με την αντιπρωσωπεια της περιοχης τηλεφ γιατι κλεινει αυτον τον καιρο και μου ειπε πως λογικα πρεπει να ειναι τα γραναζια και θα πρεπει να ανοιχτει και να μεινει μεσα για καποιες μερες.τωρα τι ακριβως δεν ξερω και εγω.το μηχανακι εχει κανει 3 service. αν γνωριζει καποιος κατι ας με βοηθησει γιατι θα σκασω μεχρι να ανοιξει η αντιπροσωπεια
αλλη μια περιπτωση ειναι το γραναζι της καδενας των εκκεντροφορων  :ohyes: ολα φτιαχνονται don't worry :bye:
« Τελευταία τροποποίηση: Αύγουστος 10, 2009, 09:35:43 μμ από dorsocrazy »

*

andsar

« Απάντηση #11 - : Αύγουστος 18, 2009, 12:46:11 πμ »
Παιδιά αντιμετωπίζω παρόμοιο πρόβλημα με μεταλικό ήχο αρκετά έντονο, ειδικά αν ζεσταθει λίγο η μηχανή. Μάλιστα, μετά από αρκετή ώρα είναι τόσο έντονο -στα δικά μου αυτιά τουλάχιστον- που δεν αντέχεται!
Φεύγω την Κυριακή 28/8 για Κρήτη, και το εμφάνισε την Παρασκευή 14/8 μετά από ένα ταξίδι Κόρινθο.
Το πήγα από τον Ρομπότη, ο οποίος έκλεινε, το άκουσε και μου είπε πως 99% είναι βαλβίδες να μην ανησυχώ, να κάνω το ταξίδι και όταν γυρίσω στο μεγάλο σέρβις των 10000, θα το φτιάξει.
Σήμερα κι αφού με εκνεύρισε αρκετά ο ήχος, το πήγα και από Global MPC, απ' όπου το είχε αγοράσει ο αρχικός κάτοχος, το πήραν, το βόλταραν, το άκουσαν και μου είπαν πως 99% είναι ο τεντωτήρας.
Πάλι, μου είπαν δεν είναι κάτι πολύ σημαντικό, κι ας το φτιάξω μόλις γυρίσω από το ταξίδι στο μεγάλο σέρβις (έκλειναν κι αυτοί...)
Έτσι όπως πάει, καθένας θα βγάζει κι από ένα λαγό από το καπέλο, αλλά το κορίτσι σε λίγο θα ακούγεται σαν να αλέθει βότσαλα.
Το πήρα, στα 5500 χλμ, δεν είχε κανένα πρόβλημα και σήμερα είναι στα 7000.
Ιδέες, παρηγοριά, καλά λόγια, όλα ευπρόσδεκτα.

Αντρέας

*

• 17379
« Απάντηση #12 - : Αύγουστος 18, 2009, 01:10:40 πμ »
Μην αγχώνεσαι (γενικά). Σε καταλαβαίνω αλλά δεν αξίζει. Επίσης κανείς δεν έπαθε κάτι που να σχετίζεται με αυτόν τον πολύ συζητημένο θόρυβο.

:bye: :bye: :bye:

*

andsar

« Απάντηση #13 - : Αύγουστος 18, 2009, 10:11:33 πμ »
Thanx Zeppelin. Δεν ανησυχώ μήπως είναι κάτι σοβαρό (και οι δύο αυτό είπαν άλλωστε) αλλά ο @#$$@# θόρυβος μου κάνει τα νεύρα τσατάλια. Τι να κάνω, υπομονή, απλά ήθελα στις διακοπές μου να είμαι κομπλέ -πήρα βέβαια και διεύθυνση/τηλ. εξουσιοδοτημένου στο Ηράκλειο...

*

Αποσυνδεδεμένος dionisis V2

• 262
  • Aprilia made in Italy
  • Αντιδράσεις: 0
« Απάντηση #14 - : Αύγουστος 18, 2009, 11:09:54 πμ »
 :bye:νομιζο οτι απο εβδομαδα 24/8 ολα τα συνεργεια σχεδων θα ανοιξουν.φτιαχτο και καλες διακοπες φιλε μου.αρε shiver ποτε θα μεγαλωσεις. :baby:
Aprilia Shiver

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Αρχική Σελίδα Όροι Χρήσης