0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Athos wrote:Γεια σε ολους,Πριν λιγες μερες ηρθαν μετα μεγαλη αναμονη τα θερμαινομενα grip(σετ μαζι με alarm)απο την Aprilia Ιταλιας...Το κοστος...οσο πηγε...οκ!!!Απο κει και μετα τηλεφωνησα στον εξουσιοδοτημενο εδω Πατρα και μου ειπε οτι τα τοποθετει...ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,.....αλλά θα αργησει κανενα 20ημερο γιατι ειναι φουλ στα ραντεβου(πηρα την πρωτη κρυαδα ΟΕΟ!!! )και εκτος αυτου...το κοστος τοποθετησης ειναι 80 ευρωπουλα... Εκει εμεινα....μαλ@κ@ς...!Και μου εξηγησε οτι στην τιμη που κοστιζουν τα θερμαινομενα ΔΕΝ περιλαμβανεται η τιμη τοποθετησης(κατι που ενημερωθηκα... κατοπιν εορτης...)...Του εκανα την ερωτηση"Αν τα παρεγγελνα απευθειας μαζι με το Capo απο Ιταλια μαζι με την αγορα...εξαρχης, θα υπηρχε κοστος τοποθετησης;"...και μου απηντησε οτι ...αντι 250ευρω θα χρεωναν τα θερμαινομενα 350 ευρω...ωστε να μπει στην τιμη αγορας και η τοποθετηση... αν και κανω προσπαθεια να ΜΗΝ πληρωσω κοστος τοποθετησης...μπορει καποιος να δωσει τα φωτα του;Τι ισχυει σε αυτη την περιπτωση; ΠΡΕΠΕΙ να χρεωθω ΚΟΣΤΟΣ τοποθετησης;Τα θερμαινομενα υποψη τα ειχα παραγγειλει οταν αγορασα τη μηχανη και αφου δεν υπηρχαν εδω τα φερανε κατοπιν αγορας(μαζι με πλαϊνες βαλιτσες-για τις οποιες τοποθετηση εγινε δωρεαν...και καγκελα προστασιας τα οποια ακομα περιμενω και η τοποθετηση θα γινει δωρεαν...).Για βοηθηστε... ...Ευχαριστω...
koστος τοποθετησης πριν 1 μηνα 40Ε στο μοτο μοσιον στην Θεσσαλονικη.αγορα 160 παρα κατι.η τοποθετιση πανευκολη με φισες.αλλα πρεπει να κατεβει η μουρη.βρες καποιον που μπορει να βοηθισει και βαλτα μονος σου
Κοιτάξτε χάλι:
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι