0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εχω ενα mille του 03....καθως λοιπον το παρκαρω σπιτι μου σημερα το μεσημερι λεω ''δεν τσεκαρω και τα λαδια''(στο σωληνακι αριστερα)...το μηχανακι στο σταντ και ενω ηδη δουλευε το βεντιλατερ το σωληνακι κατασπρο :ohmy:οταν το εσβησα μετα απο αρκετη ωρα αναιβηκε λιγο πανω απ το MIN η σταθμη.......και ρωτω καει λαδια?να παω επειγοντως για αλλαγη?συμβαινει κατι που δεν ξερω στα Aprilia? :(Ειχα πολλα μηχανακια εως τωρα και δεν μου χει ξανασυμβει....για πειτε η εμπειροτεροιΕυχαριστω
Τι λαδια να παρω να συμπληρωσω?
δεν εχεις σωστη ενδειξη με την μηχανη να εχει πανω απο 45-60 βαθμουςοποτε αν και με τετοια θερμοκρασια σου εδειχνε λιγο πανω απο το min συμπληρωσε του και γρηγοραολα τα μηχανακια καινε λαδια οταν τα δουλευεις ψηλα, αλλα καινε 200 γραμμαρια καθε 1000 χλμ (οταν δουλευουν ψηλα)
15 χιλιομετρα? και εκτος πολης? λιγο υπερβολικο μου φαινεται φιλε μου...
αυτο το ειπα επειδη ετσι νομιζω εγω.η μηχανη οντως πρεπει να κανει μεγαλη βολτα να αναψει το βεντιλατερ και μετα απο λιγο να το μετρησεις οπως ειπε και ο Bros.ετσι ειναι αλλα σκεψου καποιος να μενει στο κεντρο της αθηνας η θεσσαλονικη η σε αλλη μεγαλη πολη.δηλαδη αυτος πρεπει να βγει εκτος πολης και να κανει 15 χιλ?????? (αυτο εννοω υπερβολικο)φιλικα παντα
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι