0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΠΕΔΗΑ ΔΕΝ ΚΣΕΡΟ ΓΙΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΙΛΛ ΕΓΟ ΗΜΕ ΣΤΟ ΤΣΑΚ ΤΟ ΠΟΥΛΑΓΑ ΤΟ ΡΗΜΑΔΗΗ ΘΑ ΤΟ ΚΛΗΔΟΝΑ ΣΤΟ ΓΚΑΡΑΡΖ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΟΥ ΧΑΛΑΣΗ ΚΣΑΝΑ.ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΙΛΛ ΤΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΕΧΡΕΤΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΣΟΥ ΑΛΟΣΤΕ ΟΠΟΤΕ ΒΟΗΘΑ ΠΑΝΑΓΗΑ ΜΟΥΚΑΙ ΚΑΝΟ ΤΟ ΣΤΑΒΡΟ ΜΟΥ.
Σκεφτόμενος ότι ο πήγασός μου είναι καρμπυρατεράτος (χωρίς εγκεφάλους κτλ-αφού είμαι εγώ ο syper εγκέφαλος) πήγα το μηχανάκι στο ATS Moto... ... και έχω μείνει καταευχαριστημένος μέχρι σήμερα.
Να δημιουργηθεί από τους Admin μια λίστα με όλα τα συνεργεία εξουσιοδοτημένα ή μη (τα οποία μπορούν τα αυτονόητα) με διευθύνσεις κτλ. με βάση τα στοιχεία που υπάρχουν μέχρι τώρα από τους χρήστες και από την επίσημη Aprilia. Με βάση την λίστα αυτή να γίνει ένα γκάλοπ μεταξύ των χρηστών (σαν αυτά που είδη υπάρχουν για άλλα θέματα) στο οποίο οι χρήστες θα βαθμολογούν με κάποιο τρόπο τα συνεργεία σε συγκεκριμένα θέματα (πχ εξυπηρέτηση, ποιότητα εργασίας, διαθεσιμότητα ανταλλακτικών, τιμή κτλ). Θα μπορούσε μάλιστα η αξιολόγηση σε δεύτερη φάση να γίνει σε συγκεκριμένες ειδικευμένες εργασίες (π.χ. Αλλαγή λαδιών, αλλαγή αλυσίδας και γραναζιών, ρύθμιση βαλβίδων κτλ). Το δεύτερο βέβαια θέλει πολύ δουλειά και μάλλον το κόβω δύσκολο. Έτσι με μπούσουλα το gallop τα σχόλια των apriliabikers και σε συνδυασμό με άλλα στοιχεία όπως εύκολη πρόσβαση κτλ. θα έχουμε μια καλή εικόνα του τι γίνεται.
Παράθεση από: nick2ono στις Οκτώβριος 23, 2008, 08:31:24 μμεγω 2 χρονια εκει το παω............ Συγνώμη ρε nick2ono....Εσύ δεν είχες γράψει το παρακάτω ??, και αν δεν είχε δημοσιοποιηθεί το θέμα, ακόμα θα βρίζαμε την aprilia?? Παράθεση από: nick2ono στις Μάιος 29, 2008, 06:02:30 μμεχω νεα :ολη η ταλαιπωρια επιβαρυνει το συνεργειο καθως δεν ειχε ακολουθηθει η σωστη διαδικασια για την παραγγελια του ανταλλακτικου απο το προσωπικο του.....
εγω 2 χρονια εκει το παω............
εχω νεα :ολη η ταλαιπωρια επιβαρυνει το συνεργειο καθως δεν ειχε ακολουθηθει η σωστη διαδικασια για την παραγγελια του ανταλλακτικου απο το προσωπικο του.....
Εγω το παω εδω και ειμαι ευχαριστημενοςΤσωκος
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι