0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

*

Yiannis

Βολτα Νεμεα-Στυμφαλια 4/3/07
« - : Μάρτιος 05, 2007, 11:14:04 πμ »
Σαββατο βραδυ, κ αφου ειχα γυρισει σπιτι μετα απο μια αυτοκινητο-εκδρομη, ειπα να σερφαρω λιγο στο ιντερνετ κ μαλιστα στο απριλια μπαικερς. Την επομενη μερα (Κυριακη) θα πηγαινα στη Στυμφαλια γιατι μου ειχε μεινει αποθιμενο, αφου δεν ειχα παρευρεθει στην αντιστοιχη εκδρομη που ειχε γινει πριν περιπου ενα χρονο. Θα πηγαινα δικαβαλο μονος μου κ αυτο ηταν που με ξενερωνε λιγο.

Αφου μπαινω στο σαιτ, βλεπω το ποστ του kostouono (Κωστας) που ελεγε οτι ειχαμε σκουριασει κ προτεινε βολτα. Αν κ η ωρα ηταν περασμενη 10:45, ειπα να ποσταρω (για την επομενη το πρωι) χωρις να τρεφω κ πολλες ελπιδες οτι καποιος θα το δει κ θα απαντησει. Μετα στελνω κ ενα πμ στον κοστουονο μηπως κ το δει. 11:15 περιπου χτυπαει το κινητο μου κ στην αλλη ακρη ηταν ο Κωστας για να κανονιζαμε για το πρωι! Οτι καλυτερο κ αναπαντεχο.

Κυριακη πρωι, συναντιομαστε με τον Κωστα ,εν πορεια μαλιστα !!!!Τοσο συννενοημενοι ημασταν κ Αγγλοι στο ραντεβου μας [κ οι δυο, 15 λεπτα καθυστερημενοι]. Μου ειπε οτι θα συναντουσαμε στα δυοδια της Ελευσινας αλλο ενα παιδι απο το φορουμ, τον nikits (Νικητας). Οποτε συνολο ειμασταν 3 μηχανες:
-Kostouono με τουονο 04
-Yiannis με τουονο 04
-Nikits με τουονο 06

Κ ετσι η εκδρομη αρχισε χωρις προγραμμα, χωρις συγκεκριμενη διαδρομη κ χωρις συγκεκριμενες στασεις. Γενικως, κανεις δεν ειχε ιδεα για το μερος που θα πηγαιναμε, αν κ καποιος θα επρεπε αφου ειχε παει περυσι… :whist: :whist: :whist: ... ε Κωστα;;; :D

Αφου φαγαμε πολυ ξυλο απο τον αερα στην κακια σκαλα (επρεπε να εχεις τη μηχανη διαγωνια για να πηγαινει ισια λογω πλαγιων ανεμων), βγηκαμε απο την εθνικη  κ περασαμε μεσα απο τη Νεμεα. Μετα τη Νεμεα αρχισαμε να ανεβαινουμε προς τα χωρια, οπου ο δρομος γινοταν ολοενα κ χειροτερος. Σε ενα ορεινο δρομο που εμοιαζε με σοκακι, εξω απο μια εκκλησια (μηπως παρουμε φωτιση κ βρουμε τον δρομο) καναμε την πρωτη σταση για τσιγαρο κ  για να  συμβουλευτουμε τον χαρτη.

« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 05, 2007, 12:28:30 μμ από Yiannis »

*

Yiannis

Απ: Βολτα Νεμεα-Στυμφαλια 4/3/07
« Απάντηση #1 - : Μάρτιος 05, 2007, 11:46:12 πμ »
Απο αυτο το σημειο κ μετα, οποτε βλεπαμε καποιον ντοπιο τον ρωτουσαμε για οδηγιες γιατι ο δρομος εμοιαζε οτι θα καταλειξει σε χωραφια! Παντως ειχε καλα στροφυλικια κ σε ορισμενα σημεια καινουρια ασφαλτο. Παντως απο οτι μας ειπε ο Νικητας (ο οποιος σε καποιο σημειο εξαφανιστικε κ τον χασαμε  :kalo:   :thup1: :thup1:) ουτε κ σε αυτα τα σημεια ειχε καλη προσφυση...

« Τελευταία τροποποίηση: Αύγουστος 14, 2007, 03:08:53 μμ από powerphot »

*

Yiannis

« Απάντηση #2 - : Μάρτιος 05, 2007, 12:08:58 μμ »
Αφου περασαμε κ ενα μικρο κομματι χωματοδρομου με ασπρο χαλικι (ειπαμε, μεγαλη οργανωση η βολτα) φτασαμε στη λιμνη, που εδω που τα λεμε δεν με εντυπωσιασε καθολου. Αποφασισαμε να μην σταματισουμε κ να παμε κατευθιαν στο χωριο γιατι 2 απο τις 3 μηχανες ηθελαν επειγωντως βενζινη. Οι ντοπιοι μας ειχαν πει οτι εχει βενζιναδικο στο χωριο στυμφαλια. Πηγαιναμε, πηγαιναμε, πηγαιναμε, τιποτα. Αφου ειχαμε περασει 10χλμ το χωριο, κ αφου τα τουονο του Κωστα κ του Νικητα πηγαιναν με τις αναθυμιασεις, αποφασισαμε να συνεχισω μονος μου για την ανευρεση βενζινης (εστω κ σε μπιτονι). Ανεβενοντας ειχε πολυ κλειστες στροφες (1ης ταχυτητας) στις οποιες μου γλυστρουσε το πισω λαστιχο για καποιο λογο. Αποφασισα οτι δεν υπαρχει νοημα να ανεβενω τις στροφες μην ξεροντας που παω κ ειπα να γυρισω πισω προς το χωριο. Αφου ρωτισα οποιον βοσκο, γιαγια κ περαστικο βρηκα μπροστα μου βρηκα το βενζιναδικο- ταβερνα- σπιτι κ τηλεφωνισα στα παιδια να ερθουν προς τα πισω. Δεν υπηρχε περιπτωση να καταλαβουμε οτι ηταν βενζιναδικο, εκτος κ αν επρεπε να το μυριστουμε οτι εκτος απο τη γουρουνοπουλα κ το κοκορετσι, σερβιραν κ βενζινη 100 οκτανιων:

*

Αποσυνδεδεμένος apriliabikers.gr

• 17379
  • Αντιδράσεις: +16
« Απάντηση #3 - : Μάρτιος 05, 2007, 12:10:09 μμ »
Μπράβο παιδια, ωραια (και γρηγορη μαλλον  :D ) βόλτα !!

*

Yiannis

« Απάντηση #4 - : Μάρτιος 05, 2007, 12:10:47 μμ »
Ξεχασα να πω οτι εκει που περιμενα τα παιδια, βρηκα τον λογω γιατι μου γλιστρουσε το πισω λαστιχο στις στροφες. Ηδου:

*

Yiannis

« Απάντηση #5 - : Μάρτιος 05, 2007, 12:12:01 μμ »
Οχι δεν ειναι λογω του αναπτηρα, ειναι λογω του καρφιου στο πισω λαστιχο. Το οποιο ειχε μπει τοσο βαθια μεσα που χρειαστικαμε την ταναλια που χρησιμοποιουσε η κυρια για να σφιξει το συρμα  στο αρνι πανω στη σουβλα!!! :D :D :D  Επειδη ημουν πολυ οργανωμενος δεν ειχα φυσικα κιτ επισκευης. Η οδικη βοηθεια ηταν πολυ κοντα, μαζι με την καταστροφη της μονοημερης βολτας . Μεχρι που ηρθε ο Νικητας, ο οποιος αταραχος, κ μιλοντας στο τηλεφωνο για μπιζνες μου δινει ενα κιτ επισκευης!!!!! (το οποιο το ειχε βγαλει απο το χορνετ που χρησιμοποιει καθε μερα!!!) Επειδη ειχαμε δουλεψει χρονια σε βουλκανιζατερ, κ αφου διαβασαμε της οδηγιες σε Αγγλικα, Γερμανικα κ Γαλλικα κ δεν καταλαβαμε τιποτα, το αποτελεσμα ηταν αυτο:
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 05, 2007, 12:36:29 μμ από Yiannis »

*

Yiannis

« Απάντηση #6 - : Μάρτιος 05, 2007, 12:14:01 μμ »
Μπορει να μην ειναι καλαισθητο, αλλα ηταν αποτελεσματικο γιατι με εβγαλε μεχρι την Αθηνα. Μετα το μπαλομα κ τον ανεφοδιασμο, κουρασμενοι κ σπασμενοι (τουλαχιστον εγω) απο αυτο που μας συνεβει, ειπαμε να παμε στα 500 μετρα σε μια ταβερνα «Ο τριανταφυλλος» για να πνιξουμε τον πονο μας στο φαι.

*

Yiannis

« Απάντηση #7 - : Μάρτιος 05, 2007, 12:17:13 μμ »
Πως το ειδατε το βενζιναδικο; Πρωτο ετσι; Shell V power racing με σημα τη γουρουνοπουλα!  :tez: Εμεις παντως φουλαραμε απο την αριστερη αντλια που εγραφε diesel  θερμανσης.  :pray:
Φαγαμε ελαφρια, αραξαμε, συζητησαμε για απειρα θεματα κ μετα απο ολα αυτα, με τον φοβο του ελαστικου ειπαμε να γυρισουμε  κατευθειαν πισω απο τον ιδιο δρομο (αν κ το πρωι ειχαμε πει να γυριζαμε μεσω Κιατου).
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 06, 2007, 09:16:18 πμ από Yiannis »

*

Yiannis

« Απάντηση #8 - : Μάρτιος 05, 2007, 12:23:58 μμ »
Αφου καταφεραμε να χαθουμε με τον Κωστα σε αποσταση 500 μετρων κ να κανουμε ενα 10 λεπτο να ξαναβρεθουμε  :ke:, πηραμε τον δρομο του γυρισμου. Δεν ειχε τελειωσει η περιπετεια ομως γιατι το Τουονο μου αρχισε να βηχει κ τα σκασιματα απο την εξατμιση αναστατωνανε τους ντοπιους νομιζοντας οτι γινεται πολεμος. :w3% :w3% :w3% Μετα απο τον καθισυχασμο του ντοκτορ Bill τον οποιο ενοχλησα για αλλη μια φορα (κ τον ευχαριστω πολυ),  το πορισμα ελεγε «φτωχο μιγμα», συνεχισαμε χωρις αλλα απροοπτα κ με εμενα πιο ηρεμο.

Τελευταια σταση στα δυοδια, οπου χαιρετιστικαμε με τον Νικητα (τον περιμενε η μπεμπα του) κ αποφασισαμε με τον Κωστα να κλεισουμε την μερα με ενα καφε στο κλινον αστυ.

Αυτη η βολτα μπορει να μην ηταν η καλυτερη, μπορει να ειχε πολλες αναποδιες αλλα ηταν πολυ διδακτικη. Εμαθα οτι:

1ο: Ο μονος λογος για να σε αφησουν τα απριλια ειναι να μην εχεις βενζινη ή να εχει μπει καρφι στο λαστιχο. (να ευλογισουμε κ λιγο τα γεννια μας )  ;- :souza:

2ο: Το κιτ ελαστικων ειναι απαραιτητο (Ευχαριστω Νικητα!)

3ο κ σημαντικοτερο: Καμια φορα, η καλη παρεα μπορει να μαζευτει ευκολα κ απρογραμματιστα

Ευχαριστω τον Κωστα, την Κικη, τον Νικητα κ την Γιαννα για την παρεα κ την υπομονη τους. Αν ημουν μονος μου θα μου ειχαν σπασει τα νευρα. Βεβαια αν ημουν μονος μου θα ειχα γυρισει με την οδικη βοηθεια κ θα σας ελεγα τις εμπειριες μου απο το ταξιδι με τον γερανο.

Οποτε αυτη θα ηταν μια τελειως διαφορετικη ιστορια…
 :bye: :bye: :bye: :bye: :bye: :bye: :bye: :bye: :bye:
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 06, 2007, 09:16:54 πμ από Yiannis »

*

Αποσυνδεδεμένος Mic

• 116
  • Φύλο: Άντρας
  • Αντιδράσεις: 0
« Απάντηση #9 - : Μάρτιος 05, 2007, 01:47:59 μμ »
Χαίρομαι που περασάτε καλά παρόλες τις αναποδιές σας!Συναντηθήκαμε με τον Νικήτα στα διόδια πριν συναντηθείτε.

Εγω κατέβηκα μια Ναυπλιο που γινότανε της αυτής το καγκελο. :D

Η ορεινή Κορινθία έχει απίστευτες διαδρομές.Την  εχω γυρίσει σχεδόν όλη.

Να κανονίσουμε καμιά Λίμνη Τσιβλου.

Υ.Γ:Πολυ μηχανακι εχθές ρε παιδιά...χαμός λέμε.Ηταν να πάω απο Επίδαυρο και έτσι που τους έβλεπα όλους χαρμανιασμένους είπα να αφήσω το κλειστό στροφιλίκι και να αφεθώ στις καμπές των 200-220 :blus: της Αθηνών-Τριπόλεως.

Πάντα όρθιοι μαγκες!  :bye:

*

Αποσυνδεδεμένος apriliabikers.gr

• 17379
  • Αντιδράσεις: +16
« Απάντηση #10 - : Μάρτιος 05, 2007, 02:39:21 μμ »
Αν και μικρή ευτυχώς η γκαντεμιά, την επισκίασε αυτό το τραπέζι που βλέπω! :D :D
Πάντα τέτοια.....τραπέζια :D :D :kalo:
 :bye: :bye: :bye: :bye: :bye:

*

Αποσυνδεδεμένος nikits

• 360
« Απάντηση #11 - : Μάρτιος 05, 2007, 03:03:46 μμ »
τι σου ειναι η διαφορα ηλικιας ομως ε? και εξηγω.

αφου αργησαν τα νιατα κανα μισαωρο φυγαμε για το αγνωστο....

μετα απο 180+ χλμ. αφου καναμε ψιλοεντουρο, σκασαμε απο τη ζεστη (εγω λογω δερματινων δλδ), ψαχναμε οπως ειπε ο Γιαννης για βενζιναδικο σε ενα τοπο που δεν ειχε πινακιδες και οσες ειχε ηταν απο τον πρωτο παγκοσμιο και αφου καναμε τους βουλκανιζατεραδες μες στο λιοπυρι, πηγαμε στην ταβερνα για  φαι και πιοτι...

στον γυρισμο και αφου εκτος απο γουρουνοπουλο φαγαμε και ανελεητο ξυλο απο τον αερα, ημουν ενας γερος ανθρωπος 36 Αυγουστων που τον ποναγε το κορμι του. Αυτα τα νεαρα λοιπον ατομα και παρολο που ηταν δικαβαλα, ειχαν μεγαλες μουαγιεν (μην πω για τη σουζα του Κωστα....αισχος με την Κικιτσα απο πισω..????..). Ταλαιπωρηθηκαν μεσα στη ζεστη απο τις εργασιες επιδιορθωσης και ψυχολογικου πολεμου που τους ασκηθηκε λογω ελλειψης βενζινης και κιτ ελαστικου, αλλα εκει,  ακλονητα. Πηγαν και για καφε τα ατιμα....ΑΚΟΥΤΕ..???? (στο τραπεζι μου ελεγαν οτι οταν εγω ημουν φανταρος εκεινα πηγαιναν 5η δημοτικου...ΖΜΠΟΪΝΓΚ...ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΟΠΗΚΕ ΠΑΡΑΥΤΑ....)

ο ΠΑΛΙΟΣ ομως, ο εμπειρος, ο γνωστης, ο ωριμα σκεπτομενος ανθρωπος ομως (ΕΓΩ!!!!!!ΔΟΞΑΣΤΕ ΜΕ) με τα δερματινακια του, με το πιεσομετρο του (για τα λαστιχα ρε ρεμαλια...οχι για την πιεση....κακεντρεχεις...) με το κιτ ελαστικων του.... εκανε μια εκδρομη που εβαινε σε Βατερλω μια αξεχαστη εμπειρια μοτοσυκλετιστικής περιπετειας....το κακο ηταν οτι περασα ωραια....λες να γερασα τοσο που μου αρεσε μια χαλαρη διαδρομη...????

περα απο την πλακα.
Η διαδρομη ηταν ομορφη αλλα για τουρισταδες. Ηθελα κατι πιο εξτρημ αλλα γι αυτο υπαρχουν τα Μεγαρα και οι Σερρες.
Κακο οδοστρωμα λακουβες και κουρατζελες που λεν και στο χωριο μου....(αυτα μωρε που ειναι πολλα και ολα ιδια απο τα κατσικακια...!!!) και ελαχιστη προσφυση.
Τιποτε το συνταρακτικο η λιμνη. Το φαγητο, εκει που κατσαμε, οχι και τρομερο αλλα απο τιμες αλλο πραμα (38 ευρα 5 ατομα..!!!!!)

Τελος παντων η παρεα ηταν ακρως χαβαλεδιαρικη. Περασα υπεροχα. ευχαριστω Κωστα - Κική - Γιαννη - Γιάννα και ελπιζω την επομενη φορα να ειστε μονοι σας ρεμαλια....αντε ολο για μας τους παντρεμενους λετε αλλα εσεις ειστε κολλημενοι διπλα στις γυναικες...

«Θέλω να γίνω αυτό που ήμουν τότε που ήθελα να γίνω αυτό που είμαι τώρα.»
Μoto G.T.P Επιδαυρος ...Club

*

Αποσυνδεδεμένος sdam

• *
  • 24
  • Μοντέλο μηχανής: ETV1000
« Απάντηση #12 - : Μάρτιος 05, 2007, 03:12:38 μμ »
Μπράβο βρε παιδιά, ζηλεύω...
Είχα κάνει κάτι αντίστοιχο πριν από δύο χρόνια, Στυμφαλία, αλλά μοναχός μου, με το -κατεστραμένο πλέον- Capo του '03 (μόλις απέκτησα νέο, περισσότερα στο σχετικό post αυτού του board, με τίτλο "A Broken Frame").
Εάν σας ενδιαφέρει, μπορείτε να δείτε το παλιό εκείνο post μου στο ApriliaForum,
sto
Κώδικας: [Επιλογή]
http://www.apriliaforum.com/forums/showthread.php?p=544175#post544175
Ελπίζω να ξαναπάω φέτος, με το νέο Capo αυτή τη φορά, που μόλις παρέλαβα ζεστό - ζεστό από τα χεράκια του "Γιατρού", όπου βρισκόταν, για τις απαραίτητες τροποποιήσεις...

« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 05, 2007, 03:17:25 μμ από sdam »
use the net | enjoy the silence

*

kostuono

« Απάντηση #13 - : Μάρτιος 05, 2007, 11:38:38 μμ »
Ξυπνώντας λοιπόν κανονικά την Κυριακή το πρωί ξεκινάω για το ραντεβού που είχα με τον Γιάννη στο Σχιστό.Δεν ήθελα να αργήσω, η Κική μου όμως είχε διαφορετική γνώμη!!! :psdof:
Αφου έφτασα στα φανάρια, πριν απο κει που δώσαμε ραντεβου,με 15 λεπτα καθυστέρηση(Αρε Κική...) κοιτούσα να δώ τον Γιάννη.Εψαχνα απο δώ,έψαχνα απο κεί πουθενά ο Γιάννης,ωσπου ακουσά ένα μπουμπουνητο και...τσουπ νατος δίπλα μου καθυστερημένος κι αυτός!!!
Συναντηθήκαμε με τον Νικήτα(Nikits) στα διόδια και ξεκινήσαμε για την Βόλτα μας!(Νικήτα,sorry για το στήσιμο)
Στην Εθνική  πηγαίναμε πολύ χαλαρά με τάξη μέχρι που βγήκαμε στον επαρχιακό και όλοι άρχισαν να με ψάχνουν :blus:(έχω μια μικρή έλλειψη προσανατολισμού)
Η παρέα ηταν πολύ καλή και η όποια "ταλαιπωρία"(λάστιχα,λάδια,η κουλαμάρα του Γιάννη :P) δεν μείωσε καθόλου τον παράγοντα ευχαρίστηση!
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά(ναι, το παιδιά πάει και για σένα Νικήτα :P) για την παρέα,πέρασα πολύ όμορφα!

ΥΓ1:Θα μου μείνει αξέχαστη η ανέκφραστη φάτσα του Νικήτα, που λες και ηταν το πιο φυσικό πράγμα στον κόσμο μου,έδωσε το κιτ επισκευης ελαστικών μιλώντας στο κινητό ενω σίγουρα ο Γιάννης σκεφτόταν αν θα είναι άνετα συνοδηγός στην Express Service :D

ΥΓ2:Την  επόμενη φορά θα έρθω μόνος και....τότε τρέμετε ΠΑΛΙΟΚΟΥΛΑΔΙΑ  :P

*

GFiotakis

« Απάντηση #14 - : Μάρτιος 06, 2007, 02:34:38 πμ »
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ ...ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΙΑ ....
ΚΩΣΤΑΚΗ ΕΤΣΙ Ε ??? ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΦΑΙ .....ΦΟΒΗΘΗΚΕΣ ΠΩΣ ΣΤΟΝ ΠΗΓΑΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΙ ΘΑ ΣΕ "ΕΙΧΑ" ΚΑΙ ΛΕΣ ΑΣΤΟ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΡΕΖΙΛΙ ...ΧΑΧΑΧΑΧ
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΤΩΟΥΝ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΝΑΠΟΔΙΕΣ ....
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Αρχική Σελίδα Όροι Χρήσης