Χαιρετω τα πληθη...Μετα απο πολυμηνη απουσια επανερχομαι με νεα
Προχθες αναψε το
SERVICE στο μηχανακι μαζι με το κοκκινο λαμπακι (που δειχνει οτι το μηχανακι εχει βλαβη)
Γυρνωντας τον διακοπτη το μηχανακι εκανε ενα θορυβο για 4-5 sec που δεν ειχα ξανακουσει (καμμια σχεση με τον γνωστο φυσιολογικο μεταλλικο ηχο της μηχανης που ενδεχομενως εχει τρομαξει πολλους τον πρωτο καιρο)
Μιας και ημουν Πειραια και το μηχανακι δουλευε κανονικα αποφασισα να το καβαλησω προς το σπιτι (σερβις ανοικτο δεν προλαβαινα μιας και ηταν 20.00 η ωρα)
Καθ'ολη την διαρκεια μεχρι να γυρισω σπιτι το μηχανακι πηγαινε κανονικα και φτανοντας σπιτι το λαμπακι και η ενδειξη εσβησαν...
Επειδη κατι αναλογο ειχε συμβει σε ενα συνφορουμιτη
μια φορα πηγαινοντας προς Επιδαυρο χωρις περαιτερω συνεπειες δεν εδωσα και πολυ σημασια οποτε χθες δεν πηγα να το κοιταξουν...
Και σημερα το πρωι παλι τα ιδια...Κοκκινο λαμπακι και ενδειξη
SERVICE μαζι με τον ιδιο ηχο παλι για 4-5 sec
Οποτε το πηγα στον ΔΑΜΙΓΟ που ειναι Κερατσινι μιας και ηταν στο δρομο μου...
Το βαζει στο AXONE και βγαζει ενδειξη για το γνωστο προβλημα με την μιζα...
Του λεω το μηχανακι δεν ηταν σε αυτα που ηταν μεσα στην ανακληση συμφωνα με τον αριθμο πλαισιου
Μου λεει αυτο ηταν ΑΡΧΙΚΑ αλλα μετα εβγαλε φιρμανι η Aprilia οτι
ΟΛΑ τα SHIVER ηθελαν φτιαξιμο της μιζας
Επεισης
ΟΛΑ τα SHIVER θελουν σφιξιμο καμπανας συμφωνα με τη μαμα Aprilia αν και 4-5 που επιασε στα χερια του απο οτι μου ειπε δεν ειχαν προβλημα...
Αυτα τα νεα λοιπον...
Σημειωση ο Μαρκος (Δαμιγος) ευγενεστατος και κανονισα να παω Τεταρτη λογω οτι πνιγεται να φτιαξουμε μιζα/καμπανα και να αλλαξουμε και φλαντζα στο καπακι που δακρυζει λιγακι...Περασμενα στη εγγυηση απο μου ειπε...
Με την ευκαιρια θα κανω και ενα σερβισακι (αν και δεν ειναι ακομα τα χλμ του) στο θηριο για να εχουμε και ενα ολοκληρωμενο feedback απο την δουλεια του μαστορα...Πρωτη εντυπωση θετικη παντως